Основен Курс по Ведическа Индийска Астрология-

Астрологичната супер-наука като инструмент за самопознание

„Дай ми Силата да променя това, което мога да променя,
Търпението да приема това, което не мога да променя,
и Мъдростта, за да узная разликата между тях. „

Всички заинтересованите са добре дошли в групата Facebook:
https://www.facebook.com/groups/205631403182564/?fref=ts

където ще се възползвате от този уникален по рода си курс, на родният ни език.

Предложената стойност (т.н. съзнателен принос) на курсът по Ведическа Индийска астрология, който е 80лв. за постоянно живеещи в България, и 60€ за всички останали, е един вид дарение, благотворителност и инвестиция едновременно.

10% от приходите ще бъдат предназначени за духовни институции и мероприятия.

ЦЕЛИ НА ОБУЧЕНИЕТО
по Ведическа Индийска Астрология

Разнообразните теми по Ведическа астрология (на санскрит- Джйотиш), които ще разгледаме, ще ви позволяват да получите един добър старт в тази обширна наука, понеже ще ви предостави практическата възможност различните техники да се използват и да се адаптират към реалността на участниците, особено за тези, които изпитват затруднения при премането на Ведическата астрологична система. Курсовете прелагат разнообразни инструменти, чрез които можете да проникнете с лекота в новия астрологичен език и да подобрите стила си на живот.

Не се изисква предишно познаване на ведическата астрология. Курсът започва с начално ниво, което постепенно се развива, стъпка по стъпка, и навлиза в дълбините на Ведическият океан на вечното познание.

„Великата наука за астрономията-астрологията (Джйотиш), включващ Siddhanta, Samhita y Hora, които са нейните три клона, представлява „очите“ на Ведите“.
Nadara Samhita 1.4 (класически древен астрологичен трактат)

На санскрит „Веди“ означава познание, Върховно познание. Понеже Ведите се счита за живо същество с всички органи и системи, Джйотиш кореспондира с очите на Върховната Личност, Пуруша. По тази причина се казва, че всеки, който изучава Джйотиш, получава една невероятна благословия. И каква е тази благословия? Това е благословията да се познава Миналото, Настоящето и Бъдещето.

Ще предожим познания в Jyotish Vedanga, което е ведическата наука на астрологията. Тази наука на Jyotish е била и все още се практикува като призвание от брамините (ведическите жреци), които я използват в своите духовни и светски напътствия към търсещите тяхната мъдрост.

Напредването по нивата и навлизането в специфичността на Ведическата астрология, са предназначени за сериозните изследователи на реалността, които искат да погледнат в бъдещето и да познават ведическата култура. Тези проучвания се препоръчват на:

– Ведическите брамини (жреци), които искат да задълбочат своите познания във ведическата наука и култура.
– Личностите, търсещи призвание като ведически астролози.
– Философи, учени и практикуващи други предикативни и езотерични науки.
– Хората, които в момента се обучават и практикуват Ведическата астрология, които търсят формална, строга, академична подготовка в тази дисциплина, за да се постигнат по-стабилни знания и опит в тази област, и да получат съоветното признание и уважение, които я придружават.
– За всички, които учат или практикуват западна астрология, и които искат да я съчетаят със сериозно изучаване и прилагане на ведическата астрология.
– За практикуващите на други клонове и системи за прогнозиране като Таро, руни, I Ching, нумерология, хиромантия, Фен Шуй и т.н., които се интересуват от древната наука на Jyotish, и искат да обогатят своите практики с нея.
– За психолози, психиатри, съветници, лечители, лекари Аюрведа, лекари от други традиции (хомеопатия, акупресура, акупунктура, масажи, Рейки и т.н.), които се интересуват от древната ведическата наука на Jyotish, и искат да добавят този метод в своите практики.

Всички курсове и модули са предназначени за независимо и гъвкаво само-обучение, в удобното за всеки време и напредване със свой ритъм.

ПРЕДИМСТВА:

– Изучаването на тези курсове означава, че ще се постигне овладяване на тази наука чрез строго и редовно проучване и самоподготовка.
– Ще се преподава само чиста Ведическата астрология, и няма да се смесва по никакъв начин със западната астрология.
– Учебният план е постепенен, задълбочен, представлява едно интелектуално предизвикателство, и е равностоен на една пълна програма на обучение.

Запиши се още днес!