Доставка в страната

Скъпи приятели, за ваше удобство електронния магазина poznanie.net работи без прекъсване 7 дни в седмицата 365 дни в годината.

Обработваме вашите поръчки във възможно най-кратки срокове.

Понякога се налага да бъдете малко търпеливи. Обичайно обработката на поръчката може да отнеме 1-2 дни, в редки и поради независещи от нас причини може да се наложи да изчакате 3-4 дни. При всички положения ще бъдете уведомени за това по имейл или по телефон. При случай на забавяне на забавяне по наша вина ще ви изпратим и малък подарък.

Постъпилите поръчки през почивни дни и празници се изпращат по куриер на първия работен ден и пристигат при вас на следващия.

Цена на доставката:

От poznanie.net знаем, че цената и сроковете за доставка са много важен елемент в онлайн търговията. Ние правим всичко възможно за да предложим най-доброто клиентско обслужване.

Доставката, при поръчка до 150 лв. ще Ви струва:

  До офис на Еконт   До адрес с Еконт Доставка с български пощи
от 0.01 лв.

до 150 лв.

доставка цени

5 лв.

 доставка

7 лв.

доставка

5,50лв.

над

150.00 лв.

 безплатна  безплатна безплатна

Новите цени са заради 20% ДДС върху всички куриерски и пощенски услуги.

Разбира се ако желаете да доставим с друг куриер ще се отзовем.


Разбира се ако желаете да доставим с друг куриер ще се отзовем.

Ако имате въпроси бихте могли да разгледате нашата страница за Въпроси и Отговори или да се свържете с нас по удобен за вас начин

Доставка в чужбина

Ако живеете в чужбина, имате възможността чрез нашата интернет книжарница да поръчате книги, които да Ви бъдат доставени на място.

Посочете ни Вашия e-mail и в рамките на 2-3 работни дни ще ви осведомим за точната цена на книгите и сумата на цялата поръчка, заедно с разходите за доставка.

Можете да калкулирате приблизителната сума за доставка и тук http://www.bgpost.bg/bg/calculator – имайте предвид, обаче че този калкулатор е приблизителен.

Ориентировъчни стойности за формат и тегло на книга:
Формат Брой страници Вид на корицата Тегло
13.10 х 20.00 cm 410 мека корица 0.345 kg.
15.10 х 21.40 cm 612 твърда корица 0.770 kg.
22.10 х 28.60 cm 351 твърда корица 1.145 kg.