Най-често задаваните въпроси и отговори

Да! Вашето удобство е важно за нас.

Ако имате предпочитания коя куриерска фирма да ви достави продуктите е необходимо да ни го посочите при потвърждаването на поръчката или като ни изпратите и-мейл.

Създали сме страница, на която сме подробно разказали как се прави поръчка през този сайт. В първата част сме разказали накратко, но след това сме добавили подробно описание за улеснение на всеки, който иска да види как става поръчването на продукти от избора им до изпращане на поръчката.

Можете да поръчте и като ни изпратите имейл или се свържете с нас.

В страницата „Как мога да поръчам от poznanie.net“, сме ви разказали подробно как можете да поръчате и платите.

За ваше улеснение сме представили различни методи за плащане от които можете да избирате. Най-често нашите клиенти плащат, чрез:

Можете да платите по един от следните начини:

  • С Куриер и Наложен платеж
  • Плащане по-банков път
  • Пощенски запис

Ако имате въпроси, на които не сме отговорили можете да ни позвъните или да ни пишете на посочените телефони и и-мейл.

Поръчките пристигат за два или три дни от пускането на поръчката, но е възможно да пристигнат и по-бързо.

В случаите, в които поръчката е направена в събота пратката се изпраща в първият работен ден /понеделник/ и пристига във вторник.

За някои населени места става по-бавно вследствие на това, че няма ежедневна куриерска линия. В такъв случай доставките се правят в конкретни дни в седмицата и клиентите са предварително уведомени кога да очакват пратките. В случаите, в които продуктите се поръчват по каталог специално за клиента доставката се съгласува допълнително.

Понякога се налага да бъдете малко търпеливи. В редки случай обработката на поръчката може да отнеме 1-2 дни. При всички положения ще бъдете уведомени за това по имейл или по телефон. При случай на забавяне на забавяне по наша вина ще ви изпратим и малък подарък.

При пускане на поръчка през сайта ще получите автоматичен и-мейл, че сме уведомени и сме получили вашата заявка.

В рамките на същият или на следващият ден администратор клиенти ще се свърже с вас за допълнително потвърждаване на поръчката. След като сме сигурни, че сте получили ясна и точна информация за избраните продукти се насрочва ден за доставка, който е максимално удобен за вас.

Ако направите поръчката си след 6 часа вечерта нашите администратори няма да ви безпокоят с телефонно обаждане и ще ви позвънят на следващият ден.

Възможно е при кампании или на случаен принцип да получите промоционален подарък.

Надяваме се, че ще ви бъде полезен и ще му се зарадвате!

Най-често се избира метод на плащане „наложен платеж”. При този случай заплащате продуктите на куриера, който ви ги доставя.

Ако желаете да заплатите по банков път или чрез паричен превод или пощенски запис.

Ако желаете да заплатите по друг начин можете да ни напишете e-mail или да го уточните с нас, когато администратор клиенти се свърже с вас.

За нас е много важно пазаруването през електронен магазин на poznanie.net да е максимално удобно за вас.

Можете да ни поръчате пратка и да ни посочите близък или отсрочен ден за доставка.

Когато деня за доставка наближи администратор клиенти ще се свърже с вас за потвърждение. Тази уговорка можете да ни я пратите като бележка към поръчката или да ни напишете e-mail. Ние ще се съобразим с вашите изисквания.

Можете да ни изпратите и-мейл с номерата на желаните продукти (SKU: 124567), адрес за доставка и телефон, на който да можем да ви позвъним.

Ние ще калкулираме стойност за доставка и ще ви изпратим оформената поръчка по и-мейл за преглед и потвърждение.

Работно време за обравотване на поръчки
Всеки ден без неделя и официалните празници
от 9:30 до 18:30 ч.
Събота от 10 до 14 ч.

През останалото време сайта продължава да приема заявки и поръчки, които могат да бъдат обработени в първият работен ден, който следва. Можете да се свържете с нас:

Телефон: 0898 65 43 34
Email: poznanie.net@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/www.poznanie.net/

Скайп: boliarka4
Web: https://poznanie.net/

За нас е много важно продуктите, които ви изпращаме да са в изряден вид.

Ако се случи да ви доставим продукт, който не съответства на обещаното от производителя качество поради дефект ви молим да се свържете с нас по телефона или и-мейл и да ни дадете възможност да го заменим или да ви възстановим похарчените средства.

Ако по някаква причина желаете да ни върнете продукти можете да го направите в срок от 15 дни. За целта Купувачът трябва да изпрати следните данни на имейл poznanie.net@gmail.com: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. IBAN. 5. Титуляр на сметката. 6. Наименование на продукт, който подлежи на връщане.

Ние ще ви възстановим средствата похарчени по продуктите, но от вас се очаква да заплатите куриерската услуга по връщането на продуктите, те трябва да бъдат неизползвани, неразопаковани, в оригиналната си опаковка и във вида, в който сте ги получили. Средствата по стойността на продуктите ще ви бъдат възстановени в срок от една седмица от получаването на пратката от наш представител.

Ако сте уточнили с наш консултант, че желаете пратката ви да бъде доставена по определен начин то вие можете да промените вашата инструкция към нас, но до момента на изпращането. Ние ще покрием разликите в стойността на доставката за да може за вас да остане само сумата, която сме ви обещали. Но ако пратката потегли от нас всяка промяна води до промяна и в стойността на куриерската услуга, която разлика ще трябва да покриете вие. Ако все пак се наложи да пренасочите пратка от един вид доставка към друг вид можете да ни позвъните и нашите консултанти ще ви предложат най-изгодните варианти – понякога разликата е в стотинки, а понякога е по-голяма и ние ще ви съдействаме за избора на най-добрият вариант. Ако позвъните на куриерската фирма те също ще ви предложат най-изгодните варианти за промяна в условията на доставката.
Когато изпращаме пратки до офис на Еконт е хубаво да ги приберете в 7 дневен срок, защото след това за всеки ден престой в офис на куриера започва да се трупа магазинаж малко по-малък от 5 лева за всеки изминал ден. Куриерите на Еконт се стараят да се обадят по телефона ако забележат, че някоя пратка се застоява и скоро ще излезе от 7 дневния срок за да ви дадат време да си я вземете. Правят го с цел да ви улеснят ако сте я забравили и да ви спестят средства.
Това не бива да ви притеснява.

Каталога приема онлайн автоматично заявки, но когато се повтарят ние го виждаме. Понакога се случва да получите известие, че сте направили не една а две поръчки. Това може да се случи по най-различни причини – да кликнете без да искате два пъти при изпращането на поръчката заради интернет връзката или дори това да стане без да забележите. Това не бива да ви притеснява, защото ние не изпращаме без да обсъдим с вас такива неща. Ако имате повече от едно известия за няколко поръчки не се притеснявайте, защото при разговор с наш консултант можете да уточните този въпрос.

И също ако сте изпратили поръчка и внезапно се сетите за още нещо, което ви харесва можете да създадете нова поръчка да я изпратите като бъдете съвсем спокойни, че тези две поръчки ще дойдат заедно и няма да бъдат с отделни доставки, а само с една доставка. Можете да добавяте артикули по време на телефонното ни обаждане.

Понякога получаваме запитвания, на които отговаряме с e-mail, но веднага след това получаваме съобщение за недоставена поща, което означава, че някоя буквичка в посоченият e-mail е била сгрешена. Ако не получите от нас отговор до 2 дни можете да ни позвъните и да говорите с нашите консултанти по телефона.
Ще се радваме да ви изпратим подробен отговор на вашият и-мейл. Пишете ни на мейл poznanie.net@gmail.com и очаквайте отговор в рамките на същия или на следващия ден. Можете да се свържете с нас на следният телефон: 0898 65 43 34. Или пишете на контактната ни форма.