Защитна Пирамида, умален модел на Хеопсовата пирамида

15.45 лв.

Налично (може да бъде поръчан и преди запълване на наличност)

Предлаганата от нас пирамида е Българско производство.

Тя е изработена от висококачествени материали – полистирол, с метализирано полимерно покритие и пълнеж от рафиниран кварц. Прецизно конструирана е така, че въпреки сравнително малкия си размер (основа 10 х 10 сантиметра) да осигури мощно поле, достатъчно за защитата на около 4 квадратни метра. Параметрите на защита са замервани и доказвани многократно както от опитни радиестезисти, така и с уред за измерване интензивността на геопатогенното лъчение (ИГА – 1), конструиран от руския учен Ю. Кравченко.

Налично (може да бъде поръчан и преди запълване на наличност)

Описание

  • Защитна Пирамида, умален модел на Хеопсовата пирамида

Малцина осъзнават, че в пирамидите има нещо повече от магия. За разлика от много други инструменти и методи въздействието на пирамидите е научно доказано.

Умалените модели на Хеопсовата пирамида са известни с необикновените свойства, които притежават. Над 100 са феномените, свързани с тях – месо, поставено в такъв модел, не се разваля, употребявано ножче за бръснене, престояло няколко часа в умален модел, се самозаточва, прокиснало вино възстановява вкуса си и т. н.

Може би най-ценното качество на умалените модели на Хеопсовата пирамида е тяхната способност да неутрализират вредното геопатогенно лъчение.

Историята е повече от романтична…., но и с елемент на притеснение – или повече за Геопатогенните точки.

През 30-те години на двадесети век немският учен – професор Хартман доказва, че нашата планета Земя е покрита от ленти на излъчване с неизвестен (за сега) характер. Лентите на лъчение образуват обособена мрежа и са с широчина около 20 см. Разстоянието между тях е 2 метра в посока север – юг и 2, 50 метра в посока изток – запад.

Професорът и по-нататъшните проучвания установяват, че това лъчение влияе неблагоприятно върху човешкия организъм. Особено вредно се оказа излъчването над пресечните точки на лентите. Те получиха наименованието геопатогенни точки. Самата мрежа получи името на откривателя си – мрежа на Хартман.
Днес няма човек, които да не е чувал за въпросните Геопатогенни точки.

Съществуват различни начини за неутрализиране на геопатогенното лъчение, но безспорно най-ефективният е ползването на умалени модели на Хеопсовата пирамида.

Но освен защита ползите, които умаленият модел на Хеопсовата пирамида може да ви даде са много повече. Тя може да Ви помогне за привличане на положителни вибрации.

Предлаганата от нас пирамида е Българско производство. Тя е изработена от висококачествени материали – полистирол, с метализирано полимерно покритие и пълнеж от рафиниран кварц. Прецизно конструирана е така, че въпреки сравнително малкия си размер (основа 10 х 10 сантиметра) да осигури мощно поле, достатъчно за защитата на около 4 квадратни метра. Параметрите на защита са замервани и доказвани многократно както от опитни радиестезисти, така и с уред за измерване интензивността на геопатогенното лъчение (ИГА – 1), конструиран от руския учен Ю. Кравченко.

Намирането на Геопатогенните и изобщо негативни места в нашия дом или офис става много лесно – вземете някакво семе, което покълва лесно, например: пшеница, люцерна, слънчоглед и т.н. сложете го в малки чинийки, в които сте сложили напоена във вода салфетка. Поставете чинийките на различни места. След няколко дни ще видите, че някои от семената са покълнали, други са по-зелени, а трети е възможно дори да загинат – имено тук са негативните места.

Ползването на Защитна пирамида е лесно и неангажиращо. Просто поставете две пирамидки под леглото (легло за един или двама човека), като ги ориентирате така, че точката в средата на една от страните да гледа на север. Пирамидките се поставят по оста на леглото – едната на нивото на коленете, а втората под гръдния кош или върху нощното шкафче. Добре е да поставите и по една пирамидка там, където стоите продължително всеки ден. Например върху бюрото, компютъра си или до фотьойла, върху който ежедневно гледате телевизия. Добре е от време на време да оставяте телефона си в близост до пирамидата, защото така ще намалите негативното му влияние.

Малките пирамиди ще ви защитават и зареждат с енергия дори да сте забравили за съществуването им. Както и на мястото където установихте, че има негативна енергия.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Защитна Пирамида, умален модел на Хеопсовата пирамида“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.