Знаци на любовта, Линда Гудман

29.90 лв.

От днес на пазара е новото издание с твърда корица на една от най-популярните книги за астрология, писана някога – „Знаците на любовта“ на Линда Гудман.

В „Знаци на любовта” Линда Гудман предлага очарователно и проникновено изследване на 78 възможни комбинации между различните слънчеви знаци, както и безценни съвети за разгадаване на дванадесетте тайнства на любовта..

Описание

Знаци на любовта, Линда Гудман

Ако „Слънчеви знаци“ стана единствената астрологическа книга, появила се навремето в листата на „Ню Йорк Таймс“, „Знаци на любовта“ спечели на Линда Гудман световна слава и водещо място сред най-известните астролози в края на двадесетия век.

С безпрецедентна проницателност, жйитейска мъдрост и писателско майсторство авторката разкрива зависимостта между интимните човешки взаимоотношения и тайнствените космически сили.

В „Знаци на любовта” Линда Гудман предлага очарователно и проникновено изследване на 78 възможни комбинации между различните слънчеви знаци, както и безценни съвети за разгадаване на дванадесетте тайнства на любовта…Ние откриваме, че слънчевите знаци се явяват едновременно и любовни знаци, тъй като си имат собствен начин на изразяване и преживяване на любовта… А дванадесетте тайнства на любовта ни повеждат по чудодейните пътища, чрез които звездите влияят на сърцето!…

Как да открием, задържим и осмислим любовта в живота си?

Ако сте в състояние да обичате достатъчно силно и достатъчно дълго, вие ще се превърнете в чудотворец – досущ като древните богове и богини. Няма мечта, която да не претворите в реалност, няма закон, който да не можете да промените, няма ситуация, която да не можете да обърнете – стига да обичате достатъчно силно.

Случва се мъж и жена да се срещнат и веднага да разпознаят в очите на другия своята половинка. Този мъж и тази жена имат чувството, че познават дори гласовете си: досущ като мелодия, която звучи в главите им. Те начаса долавят неоспоримия факт, че са били, са и трябва винаги да бъдат едно цяло, въпреки че векове наред може да са се борили против съдбата си и да са се мъчили напразно да не бъдат заедно. Почти в момента, в който се срещнат и се погледнат, техните души се разпознават и радостни се втурват една към друга, забравили норми и обичаи, всички добри обноски, защото са водени от вътрешното познание, което е твърде всеобхватно, за да бъде отричано. По необясним начин, без да са си казали и дума, те знаят, че само ако са заедно, ще постигнат съвършенство; ако са заедно, ще се осъществят във всичко.

Често наричаме подобно мигновено магнетично привличане „любов от пръв поглед“, която никога не е случайна и съществува съвсем реално. Не може да е просто съвпадение, че хората, родени един за друг, се срещат в определен момент. Техните пътища се пресичат именно защото така е предопределено на едно по-висше равнище на Осъзнаване. Това е резултат от действието на определени духовни енергии.

Кои са те и как да ги насочите в своя живот, за да откриете, задържите и осмислите любовта, ще научите от превърналата се във верен помощник за милиони читатели по света „Знаците на любовта”.

ЗАЩО НАПИСАХ ТАЗИ КНИГА

 В тази книга вие ще откриете, че слънчевите знаци, с които имаме съвместимост и у които можем да намерим съчувствие и разбиране, са много повече от знаците, с които трудно намираме общ език… В хармоничната ни Слънчева система има много повече възможности за любов и състрадание, отколкото за омраза и недоверие.

И все пак загрижени мъже и жени с различни житейски поприща, от геолози и еколози до пророци и астролози, непрекъснато предсказват, че не е изключено да са надвиснали катаклизми, и природни, и предизвикани от самите нас, които заплашват да ни унищожат до края на следващото десетилетие, толкова критично за нашата планета, която така бързо губи светлината си. Бяхме предупредени, ала малцина откликнаха. Бяхме призовани, ала малцина отговориха. Защото се иска чудо, та Земята отново да се обнови.

Ако усвоим мъдростта на планетите, принципите на нашите Създатели и тяхната общовалидна Истина, всеки от нас може да сътвори късче от пъстроцветното послание за Мир на Земята, адресирано към мъжете… и жените… с добра воля и възславено преди две хиляди години над Витлеем, и така да навлезем в епохата на Рибите, на великодушния Назарянин, който сам ни призова „да се обичаме“, обещавайки, че което е сторил той, бихме могли „да сторим и ние“.

Още не е късно, защото радостното небесно послание (откъде ли иде то?) пак звъни и сега, в навечерието на Епохата на Водолея, и вдъхва надежда на онези, които загледани в небесата слушат музиката му. Според мен в преддверието на така необходимото чудо, което вероятно ще ни споходи по-скоро, отколкото очакваме, няма нищо по-добро от това с мъдростта на древните да проправим пътя за неговото връщане, като отново тръгнем да търсим Любовта… любовта на мъжа към жената… на човека към всяко растение и живо същество. Защото в този съдбовен час единствено любовта има силата да донесе мир на хората.

 

Линда Гудман

1978 година от рождество Христово

КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ

 Книгата съдържа някои противоречиви представи от нравствено, философско и интелектуално естество, а също от областта на науката и религията.

За едни те ще бъдат вдъхновяващи, на други ще се сторят странни и стряскащи, трети ще изпаднат в дълбок смут. За мен, както и за мнозина измежду вас, те са истина, но не е изключено някои да ги възприемат и по друг начин.

Споделила съм с вас какви истини съм открила, защото съм убедена, че ако търсиш нещо, си длъжен да кажеш на другите какво си намерил, та по-скоро на Земята да настане хармония и Мир.

Аз обаче не настоявам, нито пък очаквам да възприемете моите представи като своя истина, освен ако те не се покриват с личните ви убеждения и прозрения.

Истината – семето на мъдростта, може да бъде открита къде ли не. Във вродените инстинкти… в природните закони, в нравите, в научните изследвания, във философските и религиозните доктрини. Семената на мъдростта се съдържат във всички писания… особено в изкуството, музиката и поезията… и най-вече в Природата.

Ала великата Истина е в единението на мъжа и жената с вечния Източник на скритото Познание, който всеки измежду нас трябва да търси и да намира сам.

Можем да посочим пътя на другите, ала всеки трябва да го извърви сам, докато не прогледне за Светлината на неподправената Мъдрост, там, в края… откъдето сме поели всички някога много отдавна, в зората на Времето.с

СЪДЪРЖАНИЕ

Защо написах тази книга…………………………………………………………………………………………. 13

Към читателите…………………………………………………………………………………………………………. 14

Предговор………………………………………………………………………………………………………………….. 15

Дванайсетте тайнства на любовта………………………………………………………………………….. 25

Вашият знак според слънцето…………………………………………………………………………………. 50

Зодиакални знаци……………………………………………………………………………………………………… 53

 

овен–овен

Връзката между Овен и Овен…………………………………………………………………………………… 56

Жена Овен – мъж Овен……………………………………………………………………………………………… 62

овен–телец

Връзката между Овен и Телец…………………………………………………………………………………. 68

Жена Овен – мъж Телец……………………………………………………………………………………………. 72

Мъж Овен – жена Телец……………………………………………………………………………………………. 76

овен–Близнаци…………………………………………………………………………………………………… 80

Връзката между Овен и Близнаци…………………………………………………………………………… 80

Жена Овен – мъж Близнаци……………………………………………………………………………………… 83

Мъж Овен – жена Близнаци……………………………………………………………………………………… 88

овен–рак………………………………………………………………………………………………………………… 94

Връзката между Овен и Рак……………………………………………………………………………………… 94

Жена Овен – мъж Рак………………………………………………………………………………………………… 97

Мъж Овен – жена Рак……………………………………………………………………………………………… 102

овен–Лъв……………………………………………………………………………………………………………… 107

Връзката между Овен и Лъв…………………………………………………………………………………… 107

Жена Овен – мъж Лъв……………………………………………………………………………………………… 112

Мъж Овен – жена Лъв…………………………………………………………………………………………….. 117

овен–дева…………………………………………………………………………………………………………… 122

Връзката между Овен и Дева…………………………………………………………………………………. 122

Жена Овен – мъж Дева……………………………………………………………………………………………. 126

Мъж Овен – жена Дева…………………………………………………………………………………………… 131

овен–Везни…………………………………………………………………………………………………………. 136

Връзката между Овен и Везни……………………………………………………………………………….. 136

Жена Овен – мъж Везни………………………………………………………………………………………….. 140

Мъж Овен – жена Везни…………………………………………………………………………………………. 145

овен–Скорпион………………………………………………………………………………………………… 151

Връзката между Овен и Скорпион………………………………………………………………………… 151

Жена Овен – мъж Скорпион…………………………………………………………………………………… 156

Мъж Овен – жена Скорпион…………………………………………………………………………………… 160

овен–Стрелец…………………………………………………………………………………………………….. 166

Връзката между Овен и Стрелец…………………………………………………………………………… 166

Жена Овен – мъж Стрелец……………………………………………………………………………………… 171

Мъж Овен – жена Стрелец……………………………………………………………………………………… 176

овен–Козирог…………………………………………………………………………………………………….. 182

Връзката между Овен и Козирог……………………………………………………………………………. 182

Жена Овен – мъж Козирог……………………………………………………………………………………… 186

Мъж Овен – жена Козирог……………………………………………………………………………………… 192

овен–Водолей…………………………………………………………………………………………………… 197

Връзката между Овен и Водолей…………………………………………………………………………… 197

Жена Овен – мъж Водолей…………………………………………………………………………………….. 200

Мъж Овен – жена Водолей…………………………………………………………………………………….. 205

овен–Риби……………………………………………………………………………………………………………. 211

Връзката между Овен и Риби…………………………………………………………………………………. 211

Жена Овен – мъж Риби……………………………………………………………………………………………. 215

Мъж Овен – жена Риби…………………………………………………………………………………………… 221

Телец–Телец……………………………………………………………………………………………………….. 225

Връзката между Телец и Телец……………………………………………………………………………… 225

Жена Телец – мъж Телец………………………………………………………………………………………… 229

Телец–Близнаци……………………………………………………………………………………………….. 240

Връзката между Телец и Близнаци……………………………………………………………………….. 240

Жена Телец – мъж Близнаци………………………………………………………………………………….. 244

Мъж Телец – жена Близнаци…………………………………………………………………………………. 248

Телец–Рак…………………………………………………………………………………………………………….. 253

Връзката между Телец и Рак………………………………………………………………………………….. 253

Жена Телец – мъж Рак……………………………………………………………………………………………. 258

Мъж Телец – жена Рак……………………………………………………………………………………………. 262

Телец–Лъв……………………………………………………………………………………………………………. 267

Връзката между Телец и Лъв…………………………………………………………………………………. 267

Жена Телец – мъж Лъв……………………………………………………………………………………………. 272

Мъж Телец – жена Лъв…………………………………………………………………………………………… 277

Телец–дева…………………………………………………………………………………………………………. 283

Връзката между Телец и Дева……………………………………………………………………………….. 283

Жена Телец – мъж Дева………………………………………………………………………………………….. 288

Мъж Телец – жена Дева…………………………………………………………………………………………. 292

Телец–Везни……………………………………………………………………………………………………….. 298

Връзката между Телец и Везни……………………………………………………………………………… 298

Жена Телец – мъж Везни………………………………………………………………………………………… 303

Мъж Телец – жена Везни……………………………………………………………………………………….. 309

Телец–Скорпион………………………………………………………………………………………………. 313

Връзката между Телец и Скорпион………………………………………………………………………. 313

Жена Телец – мъж Скорпион…………………………………………………………………………………. 317

Мъж Телец – жена Скорпион…………………………………………………………………………………. 321

Телец–Стрелец…………………………………………………………………………………………………… 324

Връзката между Телец и Стрелец…………………………………………………………………………. 324

Жена Телец – мъж Стрелец……………………………………………………………………………………. 327

Мъж Телец – жена Стрелец……………………………………………………………………………………. 331

Телец–Козирог…………………………………………………………………………………………………… 336

Връзката между Телец и Козирог………………………………………………………………………….. 336

Жена Телец – мъж Козирог……………………………………………………………………………………. 339

Мъж Телец –  жена Козирог…………………………………………………………………………………… 346

Телец–Водолей…………………………………………………………………………………………………. 351

Връзката между Телец и Водолей…………………………………………………………………………. 351

Жена Телец – мъж Водолей…………………………………………………………………………………… 355

Мъж Телец – жена Водолей…………………………………………………………………………………… 360

Телец–Риби………………………………………………………………………………………………………….. 366

Връзката между Телец и Риби……………………………………………………………………………….. 366

Жена Телец – мъж Риби………………………………………………………………………………………….. 371

Мъж Телец – жена Риби…………………………………………………………………………………………. 374

Близнаци–Близнаци………………………………………………………………………………………. 379

Връзката между Близнаци и Близнаци…………………………………………………………………. 379

Жена Близнаци – мъж Близнаци……………………………………………………………………………. 385

Близнаци–Рак……………………………………………………………………………………………………. 388

Връзката между Близнаци и Рак……………………………………………………………………………. 388

Жена Близнаци – мъж Рак……………………………………………………………………………………… 392

Мъж Близнаци – жена Рак……………………………………………………………………………………… 398

Близнаци–Лъв……………………………………………………………………………………………………. 403

Връзката между Близнаци и Лъв…………………………………………………………………………… 403

Жена Близнаци – мъж Лъв……………………………………………………………………………………… 408

Мъж Близнаци – жена Лъв…………………………………………………………………………………….. 412

Близнаци–дева…………………………………………………………………………………………………. 417

Връзката между Близнаци и Дева…………………………………………………………………………. 417

Жена Близнаци – мъж Дева……………………………………………………………………………………. 421

Мъж Близнаци – жена Дева…………………………………………………………………………………… 426

Близнаци–Везни………………………………………………………………………………………………. 431

Връзката между Близнаци и Везни……………………………………………………………………….. 431

Жена Близнаци – мъж Везни………………………………………………………………………………….. 435

Мъж Близнаци – жена Везни…………………………………………………………………………………. 440

Близнаци–Скорпион………………………………………………………………………………………. 445

Връзката между Близнаци и Скорпион………………………………………………………………… 445

Жена Близнаци – мъж Скорпион…………………………………………………………………………… 449

Мъж Близнаци – жена Скорпион…………………………………………………………………………… 454

Близнаци–Стрелец………………………………………………………………………………………….. 459

Връзката между Близнаци и Стрелец…………………………………………………………………… 459

Жена Близнаци – мъж Стрелец……………………………………………………………………………… 464

Мъж Близнаци – жена Стрелец……………………………………………………………………………… 468

 

Близнаци–Козирог………………………………………………………………………………………….. 473

Връзката между Близнаци и Козирог……………………………………………………………………. 473

Жена Близнаци – мъж Козирог……………………………………………………………………………… 476

Мъж Близнаци – жена Козирог……………………………………………………………………………… 480

Близнаци–Водолей…………………………………………………………………………………………. 486

Връзката между Близнаци и Водолей…………………………………………………………………… 486

Жена Близнаци – мъж Водолей…………………………………………………………………………….. 490

Мъж Близнаци – жена Водолей…………………………………………………………………………….. 495

Близнаци–Риби………………………………………………………………………………………………….. 500

Връзката между Близнаци и Риби…………………………………………………………………………. 500

Жена Близнаци – мъж Риби……………………………………………………………………………………. 505

Мъж Близнаци – жена Риби…………………………………………………………………………………… 509

Рак–Рак…………………………………………………………………………………………………………………. 516

Връзката между Рак и Рак……………………………………………………………………………………… 516

Жена Рак – мъж Рак………………………………………………………………………………………………… 522

Рак–Лъв…………………………………………………………………………………………………………………. 527

Връзката между Рак и Лъв……………………………………………………………………………………… 527

Жена Рак – мъж Лъв……………………………………………………………………………………………….. 531

Мъж Рак – жена Лъв……………………………………………………………………………………………….. 536

Рак–дева………………………………………………………………………………………………………………. 541

Връзката между Рак и Дева……………………………………………………………………………………. 541

Жена Рак – мъж Дева……………………………………………………………………………………………… 545

Мъж Рак – жена Дева……………………………………………………………………………………………… 549

Рак–Везни……………………………………………………………………………………………………………. 555

Връзката между Рак и Везни………………………………………………………………………………….. 555

Жена Рак – мъж Везни……………………………………………………………………………………………. 560

Мъж Рак – жена Везни……………………………………………………………………………………………. 565

Рак–Скорпион……………………………………………………………………………………………………. 570

Връзката между Рак и Скорпион…………………………………………………………………………… 570

Жена Рак – мъж Скорпион……………………………………………………………………………………… 574

Мъж Рак – жена Скорпион…………………………………………………………………………………….. 578

Рак–Стрелец……………………………………………………………………………………………………….. 584

Връзката между Рак и Стрелец……………………………………………………………………………… 584

Жена Рак – мъж Стрелец………………………………………………………………………………………… 589

Мъж Рак – жена Стрелец……………………………………………………………………………………….. 593

Рак–Козирог……………………………………………………………………………………………………….. 598

Връзката между Рак и Козирог……………………………………………………………………………… 598

Жена Рак – мъж Козирог………………………………………………………………………………………… 602

Мъж Рак – жена Козирог………………………………………………………………………………………… 607

Рак–Водолей………………………………………………………………………………………………………. 612

Връзката между Рак и Водолей…………………………………………………………………………….. 612

Жена Рак – мъж Водолей……………………………………………………………………………………….. 617

Мъж Рак – жена Водолей……………………………………………………………………………………….. 621

Рак–Риби……………………………………………………………………………………………………………….. 626

Връзката между Рак и Риби……………………………………………………………………………………. 626

Жена Рак – мъж Риби……………………………………………………………………………………………… 631

Мъж рак – жена Риби……………………………………………………………………………………………… 635

Лъв–Лъв………………………………………………………………………………………………………………… 640

Връзката между Лъв и Лъв…………………………………………………………………………………….. 640

Жена Лъв – мъж Лъв……………………………………………………………………………………………….. 645

Лъв–дева……………………………………………………………………………………………………………… 651

Връзката между Лъв и Дева…………………………………………………………………………………… 651

Жена Лъв – мъж Дева……………………………………………………………………………………………… 654

Мъж Лъв – жена Дева…………………………………………………………………………………………….. 658

Лъв–Везни……………………………………………………………………………………………………………. 663

Връзката между Лъв и Везни…………………………………………………………………………………. 663

Жена Лъв – мъж Везни……………………………………………………………………………………………. 667

Мъж Лъв – жена Везни…………………………………………………………………………………………… 670

Лъв–Скорпион…………………………………………………………………………………………………… 675

Връзката между Лъв и Скорпион………………………………………………………………………….. 675

Жена Лъв – мъж Скорпион…………………………………………………………………………………….. 678

Мъж Лъв – жена Скорпион…………………………………………………………………………………….. 682

Лъв–Стрелец……………………………………………………………………………………………………….. 687

Връзката между Лъв и Стрелец…………………………………………………………………………….. 687

Жена Лъв – мъж Стрелец……………………………………………………………………………………….. 690

Мъж Лъв – жена Стрелец……………………………………………………………………………………….. 694

Лъв–Козирог……………………………………………………………………………………………………….. 698

Връзката между Лъв и Козирог……………………………………………………………………………… 698

Жена Лъв – мъж Козирог……………………………………………………………………………………….. 702

Мъж Лъв – жена Козирог……………………………………………………………………………………….. 706

Лъв–Водолей……………………………………………………………………………………………………… 711

Връзката между Лъв и Водолей…………………………………………………………………………….. 711

Жена Лъв – мъж Водолей………………………………………………………………………………………. 715

Мъж Лъв – жена Водолей………………………………………………………………………………………. 719

Лъв–Риби………………………………………………………………………………………………………………. 724

Връзката между Лъв и Риби…………………………………………………………………………………… 724

Жена Лъв – мъж Риби……………………………………………………………………………………………… 727

Мъж Лъв – жена Риби…………………………………………………………………………………………….. 734

дева–Дева……………………………………………………………………………………………………………. 739

Връзката между Дева и Дева…………………………………………………………………………………. 739

Жена Дева – мъж Дева……………………………………………………………………………………………. 744

Дева–Везни…………………………………………………………………………………………………………. 749

Връзката между Дева и Везни……………………………………………………………………………….. 749

Жена Дева – мъж Везни………………………………………………………………………………………….. 752

Мъж Дева – жена Везни…………………………………………………………………………………………. 757

Дева–Скорпион…………………………………………………………………………………………………. 762

Връзката между Дева и Скорпион………………………………………………………………………… 762

Жена Дева – мъж Скорпион…………………………………………………………………………………… 765

Мъж Дева – жена Скорпион…………………………………………………………………………………… 769

Дева–Стрелец…………………………………………………………………………………………………….. 774

Връзката между Дева и Стрелец…………………………………………………………………………… 774

Жена Дева – мъж Стрелец……………………………………………………………………………………… 777

Мъж Дева – жена Стрелец……………………………………………………………………………………… 781

Дева–Козирог…………………………………………………………………………………………………….. 786

Връзката между Дева и Козирог……………………………………………………………………………. 786

Жена Дева – мъж Козирог……………………………………………………………………………………… 790

Мъж Дева – жена Козирог……………………………………………………………………………………… 795

Дева–Водолей……………………………………………………………………………………………………. 801

Връзката между Дева и Водолей…………………………………………………………………………… 801

Жена Дева – мъж Водолей…………………………………………………………………………………….. 806

Мъж Дева – жена Водолей…………………………………………………………………………………….. 809

Дева–Риби……………………………………………………………………………………………………………. 814

Връзката между Дева и Риби…………………………………………………………………………………. 814

Жена Дева – мъж Риби……………………………………………………………………………………………. 819

Мъж Дева – жена Риби…………………………………………………………………………………………… 823

Везни–Везни………………………………………………………………………………………………………. 828

Връзката между Везни и Везни……………………………………………………………………………… 828

Мъж Везни – жена Везни……………………………………………………………………………………….. 832

Везни–Скорпион………………………………………………………………………………………………. 840

Връзката между Везни и Скорпион………………………………………………………………………. 840

Жена Везни – мъж Скорпион…………………………………………………………………………………. 844

Мъж Везни – жена Скорпион…………………………………………………………………………………. 850

Везни–Стрелец………………………………………………………………………………………………….. 855

Връзката между Везни и Стрелец…………………………………………………………………………. 855

Жена Везни – мъж Стрелец……………………………………………………………………………………. 860

Мъж Везни – жена Стрелец……………………………………………………………………………………. 864

Везни–Козирог………………………………………………………………………………………………….. 870

Връзката между Везни и Козирог………………………………………………………………………….. 870

Жена Везни – мъж Козирог……………………………………………………………………………………. 876

Мъж Везни – жена Козирог……………………………………………………………………………………. 880

Везни–Водолей…………………………………………………………………………………………………. 885

Връзката между Везни и Водолей…………………………………………………………………………. 885

Жена Везни – мъж Водолей…………………………………………………………………………………… 889

Мъж Везни – жена Водолей…………………………………………………………………………………… 894

Везни–Риби …………………………………………………………………………………………………………. 899

Връзката между Везни и Риби……………………………………………………………………………….. 899

Жена Везни – мъж Риби………………………………………………………………………………………….. 904

Мъж Везни – жена Риби…………………………………………………………………………………………. 909

Скорпион–Скорпион………………………………………………………………………………………. 914

Връзката между Скорпион и Скорпион………………………………………………………………… 914

Жена Скорпион – мъж Скорпион………………………………………………………………………….. 918

Скорпион–Стрелец………………………………………………………………………………………….. 924

Връзката между Скорпион и Стрелец…………………………………………………………………… 924

Жена Скорпион – мъж Стрелец…………………………………………………………………………….. 929

Мъж Скорпион – жена Стрелец…………………………………………………………………………….. 933

Скорпион–Козирог………………………………………………………………………………………….. 937

Връзката между Скорпион и Козирог…………………………………………………………………… 937

Жена Скорпион – мъж Козирог……………………………………………………………………………… 940

Мъж Скорпион – жена Козирог…………………………………………………………………………….. 945

Скорпион–Водолей…………………………………………………………………………………………. 951

Връзката между Скорпион и Водолей………………………………………………………………….. 951

Жена Скорпион – мъж Водолей…………………………………………………………………………….. 955

Мъж Скорпион – жена Водолей……………………………………………………………………………. 959

Скорпион–Риби…………………………………………………………………………………………………. 964

Връзката между Скорпион и Риби………………………………………………………………………… 964

Жена Скорпион – мъж Риби…………………………………………………………………………………… 967

Мъж Скорпион – жена Риби…………………………………………………………………………………… 972

Стрелец–Стрелец……………………………………………………………………………………………… 977

Връзката между Стрелец и Стрелец……………………………………………………………………… 977

Жена Стрелец – мъж Стрелец……………………………………………………………………………….. 982

Стрелец–Козирог……………………………………………………………………………………………… 988

Връзката между Стрелец и Козирог……………………………………………………………………… 988

Жена Стрелец – мъж Козирог………………………………………………………………………………… 992

Мъж Стрелец – жена Козирог……………………………………………………………………………….. 996

Стрелец–Водолей…………………………………………………………………………………………… 1002

Връзката между Стрелец и Водолей…………………………………………………………………… 1002

Жена Стрелец – мъж Водолей…………………………………………………………………………….. 1006

Мъж Стрелец – жена Водолей…………………………………………………………………………….. 1011

Стрелец–Риби…………………………………………………………………………………………………… 1016

Връзката между Стрелец и Риби…………………………………………………………………………. 1016

Жена Стрелец – мъж Риби……………………………………………………………………………………. 1021

Мъж Стрелец – жена Риби…………………………………………………………………………………… 1026

Козирог–Козирог……………………………………………………………………………………………. 1031

Връзката между Козирог и Козирог……………………………………………………………………. 1031

Жена Козирог – мъж Козирог………………………………………………………………………………. 1037

Козирог–Водолей…………………………………………………………………………………………… 1043

Връзката между Козирог и Водолей…………………………………………………………………… 1043

Жена Козирог – мъж Водолей……………………………………………………………………………… 1048

Мъж Козирог – жена Водолей…………………………………………………………………………….. 1052

Козирог–Риби…………………………………………………………………………………………………… 1058

Връзката между Козирог и Риби…………………………………………………………………………. 1058

Жена Козирог – мъж Риби……………………………………………………………………………………. 1063

Мъж Козирог – жена Риби……………………………………………………………………………………. 1068

Водолей–Водолей…………………………………………………………………………………………. 1074

Връзката между Водолей и Водолей………………………………………………………………….. 1074

Жена Водолей – мъж Водолей…………………………………………………………………………….. 1078

Водолей–Риби………………………………………………………………………………………………….. 1083

Връзката между Водолей и Риби………………………………………………………………………… 1083

Жена Водолей – мъж Риби…………………………………………………………………………………… 1087

Мъж Водолей – жена Риби…………………………………………………………………………………… 1091

Риби–Риби…………………………………………………………………………………………………………… 1096

Връзката между Риби и Риби……………………………………………………………………………….. 1096

Жена Риби – мъж Риби…………………………………………………………………………………………. 1101

Известни личности, родени под различните слънчеви знаци…………………………… 1106

Личностни типове…………………………………………………………………………………………………. 1118

Кармичната мисия на дванайсетте слънчеви знака………………………………………….. 1120

Съчетаване на елементите…………………………………………………………………………………… 1121

Кармично колело на живота……………………………………………………………………………….. 1124

Как се съчетават различните слънчеви знаци……………………………………………………. 1125

Конфигурации между слънчевите знаци…………………………………………………………….. 1127

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789542826620

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

1136

Корици вид

Твърда корица

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Знаци на любовта, Линда Гудман“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.