Разберете кой скъпоценен камък сте, според месеца, в който сте роден. Вижте колко точна информация разкрива за вас и живота ви. 

Мнозина, когато са изправени пред въпроси свързани с духовността се опитват да намерят отговори опирайки се до различни духовни сфери в това число и астрологията. Пътеките за намиране на познанието са много. Те са подобно на пръст сочещ към Луната, който не е нужен когато човек я види.

Не са много хората, които знаят за магията и очарованието на минералите и кристалите. Освен да лекуват или да играят ролята на наши талисмани и помощници в процеса на повишаването на нашата вибрация, те могат да ни разкажат истории – за това кои сме и на какво сме способни.

Всеки зодиакален скъпоценен камък е свързан с определен месец от година. Вижте какво казва за вас вашият скъпоценен камък в зависимост от месеца, в който сте родени:


granataЯнуари – Гранат

Гранатът обичат да работи усилено. Независимо колко са постигнали те непрекъснато вдигат летвата. Често хората родени през януари се състезават сами със себе си. Тези хора са изключително лоялни, социални и чувствителни. Те знаят как да се наслаждават, когато получават или дават нещо. Те са талантливи, устойчиви. Могат с лекота да се учат или да научат от хората около себе си.

 

ametistФевруари – Аметист

За родените през февруари е изключително подходящо да носят аметист. Подобно на скъпоценния камък те са интелигентни, креативни и свръх творчески натури. Малцина от тези хора са тих и скромни. За тях живота трябва да бъде  малко по-приключенски. Не обичат да бъдат оковани.  Те обичат да имат свободата да преследват мечтите си. Тези хора са и невероятно упорити и борбени.

 

akvamarin Март – Аквамарин

Аквамаринът е символ на обичта, честността и щедростта. Мнозина от родените през март са мечтатели, романтици, хора, които могат да се влюбят от един поглед, но да останат влюбени до последно. Изключително нежни души. Но дори и ранени те могат достойно да се отбраняват.

 

 

diamantАприл – Диамант

Родените по покровителството на Диамантът са силни личности, който знаят как да отстояват своето. Това са смели, агресивни и много енергични хора.  Обичайно те са силно мотивирани да успеят. Понякога тръгват с главата на пред. Те също така са щедри и любящи.

 

 

izumrudМай – Изумруд

Ако сте родени по времето, когато управлява камъкът смарагд означава, че сте природен инат. Обичате хубавите неща и знаете как да ги получите. Вие сте творчески тип, който с голямо желание се впуска към следващото голямо приключение. Вие умеете отлично да разбирате себе си и своите желания. Умеете лесно да влезете под кожата на другите. Знаете как да се радвате на живота и да носите радост на хората около вас.

 

aleksandridЮни – Александрит

Хората, родени през юни притежават качествата на камъкът александрит. Този скъпоценен камък е символ на харизмата. Приказливи и естествено очарователни. Имате силен характер. Когато сте нарани може да ви отнеме известно време, за да се излекувате.

 

 

rubinЮли – Рубин

Ако рубин е вашият камък, вие сте приключенски тип. Изпитвате особено влечение към спонтанните експедиции. Но заедно с любовта ви към природата вие се обичате да се грижите за своя дом. Истински щастлив бихте били ако можете с часове да работите в своя градинка. Вие сте много емоционални и често се грижите повече за другите, отколкото би трябвало. Рядко показвате истинските си емоции.

 

peridotАвгуст – Перидот (Оливин)

Август владее камъкът Перидот  (Оливин), който символизира практичност, позитивност и безстрашие. Вие сте човек, които може да мисли извън стандартното, особено, когато става въпрос за решаване на проблемите. Бързи, умни и нестандартни, това са е качества, заради които другите ви се възхищават. Родени сте лидери.

 

sapfirСептември – Сапфир

Ако вашия роден камък е Сапфир вие имате склонност да очаквате твърде много от себе си. Сапфирите са изключително креативни и дейни хора. Другите ги обичат и уважат заради добрите идеи, които те генерират. Вие също така сте доста лоялни. Понякога сте малко нетърпеливи особено в интимните си отношения.

 

rozov-turmalinОктомври – Розов турмалин

Розов турмалин е човек, който е силен, независим борбен. Вие често се стремите да се създадете среда, в която всички е да се разбираме и да живеем в хармония. За вас това е лесно, тъй като вие сте приятелски настроен и сте очарователен човек.

 

 

Ноември – Топаз

Родените през ноември хора са твърди и силни като топаз – техния камък. Вие сте интелигентни и амбициозни. Умеете здраво да работите. Рядко се нуждаете от похвала, за да бъдете мотивирани. Вие сте хора, които разчитате основно на себе си.

 

 

cirkonДекември – Цирконий (Циркон)

Хората родени под влиянието на камъка Цирконът имат високи количества енергия. Вие влагате много любов във всичко, което правите. Имате естествено желание да сте непрекъснато в движение. Летите от предизвикателство към предизвикателство.  Вие притежавате очарователен, щастливи и безгрижен характер.