Синастрията в нумерологията.

Какво може да се научи за човешките взаимотношения?

Взаимоотношенията винаги са ни вълнували повече от всичко останало…Числата, подобно на астрологията, също могат да ви дадат подобна информация. Разбира се, трябва да се отчитат двуцифрените числа, както и тези на името и отделните букви за определените периоди на двама влюбени. На първо време е достатъчно да се съберат на вибрациите на съдбите ви и да изчислите общото си число. Всички двуцифрени числа се редуцират, с изключение на 11 и 22, 12 и 13 и ще започна точно с тях.

Ако отношенията ви са под влияние на числото 11, то и двамата знаете, че връзката няма да е лека. Всеки един от вас ще се влияе от другия и това ще пречи на развитието ви. И двамата показвате силни характери, но всъщност сте много чувствителни и раними, и ще сте на принципа, че атаката е най-добрата защита. От там ще идват раздорите и неприятностите. Не е изключено да се намесват и трети лица във връзката ви. Духовната връзка е силна, но непрекъснато ще зависите един от друг. Сексуалността е силна.

При отношения с вибрация 12 някой от вас двамата ще трябва да дава повече и да прави големи саможертви. Да търпи повече в името на някаква имагинерна любов. Това ще са доста сложни, кармични отношения, от които единият ще излезе много наранен. Говорим за неразбиране, възможни са и скандали и за несподелени чувства. Никой от двамата няма да разбере жертвата, която се прави, а и едва ли е необходима. Тази връзка е важен урок и разплата за грешки от минали инкарнации.

Отношения с вибрация 13 не бива и не могат да продължават дълго. Любовта бързо ще изчезне. Възможно е да се стигне до агресия, независимо дали ще е физическа или вербална, както и до загуба на единия от партньорите. Това, също, е кармична връзка, но в нея има енергийна несъвместимост.

Ако отношенията са под влияние на вибрация 22, то те няма да са от най-спокойните. Много емоции и противоречия, колебания дали си струва да да се върви напред и заедно. И двамата трябва да полагат големи усилия и да правят неистови компромиси във връзката. Единият от партньорите може да е нестандартен като мислене. Всеки ще търси собствено пространство и ще го изисква, за да има по-голяма свобода. Ще има тежък период, в който ще се постави въпросът за раздяла.

Отношения под влияние на числото 1 не са от най-леките,защото всеки ще се бори за лидерство. Не винаги ще се полагат усилия за отстъпки и компромиси. Всеки ще е абсолютно убеден в правотата си. Реално, вибрацията не е лоша за една връзка, стига да има енергийно допълване, гледайки останалите данни на партньорите. Двамата могат да се допълват. Единият води, другият ще го следва. Ще трябва да се избягват конфликтите,че ще има здраво удряне по масата.

Много благоприятни са отношения под влияние на двойката. Има емоции, но и разбиране. И двамата партньори ще търсят хармония и изглаждане на конфликтите. Ще се грижат един за друг и ще се подкрепят. Благодарение на голямото им въображение, връзката ще е интересна и плавна. Е, може би, понякога ще е скучна, но пък винаги ще намират начин да я разнообразяват. Тъй като интуицията и на двамата ще е силна, то те ще се разбират само с поглед и ще си довършват изреченията.

Отношенията с вибрация 3 са добри и бързо се стига до трайна връзка, до общо съжителство или брак. Около тях ще има големи промени, а и самите партньори ще ги търсят. Ще има стабилност и добра материална основа. Временно ще има намеса на някой от родителите в тази връзка, което няма да се отрази благоприятно. Взаимна подкрепа в личен и професионален план. Партньорите ще са склонни да си дават нужната свобода един на друг. Идеите им ще доведат до общ бизнес или такъв на един от тях. Раждането на дете ще е от ключово значение за тази връзка.

Ако отношенията са под вибрацията на числото 4, то няма да са много хармонични. Причината е, че някой от партньорите ще полага по-големи грижи и ще поема по-големи отговорности в тази връзка. Това ще доведе до известно напрежение във връзката и ще важи особено, ако бракът или съжителството са станали в по-млада възраст. С течение на годините може да се стигне до стабилност. Ще има сплетни и хора, които ще се опитват да разрушат тези отношения.

Вибрацията на числото 5 говори за изключително важна връзка, тъй като някой от партньорите ще окаже голямо влияние и ще промени живота на другия. Възможни са различия във възгледите за живота, но пък противоположностите се привличат. Отношенията ще бъдат подложени на изпитания и промени, за да станат с по-добра основа. Подобно на вибрацията 3, за петицата също ще е важно раждането на дете. Това може да е съюз, основан на социални различия.

Отношения, които се намират под влияние на 6 са може би най-хармоничните, но и най- обсебващите,ако останалите вибрации го потвърждават. В тях ще има хармония и страст, но и ревност. Единият от двамата ще има огромна нужда да бъде обичан и да му бъде доказвано това или другият вариант е да се полагат толкова грижи за другия, че да бъде приемано като ограничение и обсебване. Така или иначе, в отношенията, рано или късно, ще настъпи спокойствие и равновесие. В началото ще има известни търкания, докато разберете характерите си.

Вибрацията под влияние на числото 7 не е добра за една стабилна връзка. Тя ще е непостоянна. Не са изключени и изневери. Прекалено много ще се идеализира самата връзка и ще последва разочарование. Не е изключено някой от партньорите да има някакви психологически проблеми или друг порок. Не трябва да се вземат прибързани решения за брак или съжителство. Тази връзка бързо ще приключи.

Отнощенията под влияние на числото 8 носят своята кармичност от доста прераждания. Те могат да са по сметка или поради друга причина, но ще имат ,по-скоро, делови характер, отколкото голяма и изпепеляваща любов. Големите промени могат да разклатят връзката, но ще е временно. Някой от партньорите е наранявал другия в минала инкарнация и сега, той ще трябва да изтърпи последствията от тези отношения. Трудно ще се разделят партньорите, да не кажа, никак.

Вибрацията под влияние на числото 9 е доста сложна за една връзка. Всеки ще живее сам за себе си и ще изпитва вътрешна самота. Няма да се усеща топлотата и любовта и някой от партньорите ще се чувства ощетен. Трудно ще устои такава връзка на промените и най-често ще води до разпад, освен,ако другите вибрации не говорят за противното, но така или иначе, няма щастие в подобни отношения.

Всяко число има определено влияние върху човека. То може да действа както благотворно, така и отрицателно, в зависимост от комбинацията му с останалите вибрации. Склонността към различните заболявания, могат да се определят от числата, присъстващи в основните параметри на номерологичния анализ път на живота, число на душата и число на името (пътят на живота е сбор от дата, месец и година на раждане; числото на душата е датата на раждане за тези числа можете да научите повече в книгата ми „Нумерологията на древните магове“).