Нумерологията може да даде поразително точна информация за вас, чрез анализ на вашето име и броят на неговите букви?

ВАШЕТО ИМЕ И НЕГОВИТЕ БУКВИ
Даниела Тодорова – Кабала

Когато избираме име на дете е важна не само цялата вибрация, но и броят на буквите в него. Те действат подобно на Луната в хороскопа. Показват къде човек търси сигурност и емоционална стабилност в стресови ситуации. Гласните букви, освен натрупания потенциал от минали животи и духовния стремеж, ще характеризират реакциите на всеки от нас, когато сме поставени в различни положения, когато, трябва или не, да вземем решения.

В българският език не съществуват имена с една или две букви, въпреки, че през последните години се появяват и такива, които не са характерни за нашите традиции.
Тези от вас, които имат имена, съставени от три букви, са под влияние на планетите Юпитер и Марс. Хубаво е в хороскопа те да са добре поставени. В стресови ситуации реагирате по няколко начина- или се настройвате позитивно и се обръщате с голяма вяра към Бог; или решавате да направите големи промени със себе си, като пътувате, търсите нова обстановка; или действате агресивно и с хъс. Трудно могат да ви убедят в каквото и да било, докато не получите доказателства за това. Нападате първи, за да не разберат страха ви, че могат да ви отхвърлят или сте наранени. Жените са „мъжки момичета”, а мъжете са дейни и силни. Вашите имена се характеризират с голяма активност и желание за свобода.

Четирибуквените имена са изключително стабилни, независимо, че претърпяват доста промени в живота си. Те са подвластни на Уран, символизиращ „братството” и революционните идеи, и на Меркурий- интелект, общуване и бързина на мисълта. Развитието на тези от вас, които притежават такива имена, зависи от възпитанието и от средата. Понякйога прекалявате с приказките, но поне бързо създавате контакти. В стресови ситуации, като че ли, нямате модел на поведение. Скривате емоции, напрегнати сте и се опитвате да скъсате всички окови, за да получите свобода. Може да се изолирате и четете, за да разберете причините, които са довели до сегашното ви положение. Жените са като вятъра, не можеш да ги вържеш лесно. Те си искат собсвеното пространство. Мъжете не са „безопасни”. Излъчват особен ексцентризъм и са неангажиращи.

Вие, които имате в името си пет букви, сте от тези, които без да искат нараняват хората около себе си. Интелектуалци, реагирате доста стабилно и сериозно в стресови ситуации. Променливи, вие много бързо намирате решение на всеки един въпрос. Бързо се приспособявате и имате силна Божетсвена защита. Името ви е с добра основа и лесно се запомня. Независмо, че сте оптимисти и някои хора ви считат за вятърничави, вие подхождате много логично в ситуации, които ви изправят на нокти. Под влияние сте на Юпитер и Меркурий, които показват, че през целия си живот разширявате мирогледа си и променяте характера си. Някои от вас могат да развият определен вид маниакалност.

Шестбуквените имена са под влиянието на Венера. От една страна, тя символизира любовта, а от друга- човешките пороци. Не са от най-стабилните, но пък са подходящи за хора, които търсят стабилност в личните отношения. Такива, като тях не обичат самотата и имат нужда от признание и подкрепа. Материалната стабилност е важна и намират спокойствие в хармонията и красивите вещи. При една промяна, те не вземат бързо решение, а първоначално се „парализират”, докато асимилират положението, в което се намират. Очарователни и добри любовници, нищо човешко не им е чуждо и ако бъдат изоставени се превръщат в Дон Жуаните за околните.

Тези от вас, които имат седембуквени имена, в критични ситуации са склонни да изпадат в депресия, но бързо излизат от нея, защото анализират всяко свое действие. Изпитвате трудности в младостта си, но сте пословични със своята издръжливост. Под влияние сте на Сатурн и Нептун, а те не носят късмет без ужасни усилия. Първоначалната ви реакция в труден момент е да се самоизолирате. За съжаление, животът бързо премахва романтизма ви, но пък се превръщате в реалист и човек, който стъпва здраво на земята. Винаги поемате отговорност за постъпките си, но с известна доза фатализъм. Някои от вас са с лабилна психика и е възможно да се отдадат на алкохола.

Осембуквените имена са кармични, подобно на тези с четири букви. Хората, които ги носят са под влияние на Сатурн и Уран. В стресови ситуации търсят нестандартни решения на проблемите. Свикнали са да предават форма на идеите си. Свикнали са с неочакваните събития, със свободата си и са като балансьори, търсейки равновесие между устойчивостта и неустойчивостта. В тежък момент не очаквайте да споделят какво ги мъчи. Те са си самодостатъчни. Търсят признание, чрез натрупване на финанси, за да не се стряскат в тежка минута. По-скоро приемат трудностите като нестандартно положение и революционната им природа ги кара да отхвърлят традициите. Някои от тях се превръщат в аутсайдери, в стремежа си да са оригинални.

Деветбуквените имена са „гръбнака” на всички останали. Хората, които ги носят са стабилни и достолепни. Под влияние са на Нептун и Марс. Умеят да запазват мълчание в стресови ситуации и активността им намалява. Търпеливи, тайнствени, те се раздават за приятелите. Притежават вътрешна мъдрост и за това, в критичен момент не обвиняват никого, а търсят вината в себе си. Някои от тях са склонни да стигнат до жестокост, ако решат, някой друг ги е поставил в тежко състояние. Силните им емоции не винаги остават скрити. Честолюбиви, притиснати в ъгъла, ще бъдат изкарани от равновесие. Тези хора са щедри и обичат дълго и страстно. Преживяват травмиращи събития, благодарение на които се научават да устояват на ударите на Съдбата.

Имената с десет букви носят на притежателя си чувство за риск. Не могат да стоят на едно място и сами си търсят критичните моменти. Знаят, че са силни и че могат да се справят с всичко. За това са и крайни, защото обичат да предизвикват Съдбата. Под влияние са на Слънцето и Плутон. В трудни ситуации са като Наполеон пред Аустерлиц- гледат с непроницаема маска, уверени в щастливата си звезда. Някои от тях извоюват авторитета си и после почиват на стари лаври. Всичко пречупват през призмата на дълбоките си емоции и реагират спрямо тях. Инстинктът на ловеца е тяхната втора природа. Целият им живот е редуване на малки смърти и бомбастични възраждания.

Единадесетбуквените имена не са от най-срещаните, но притежават силно интуитивно мислене. Болеснено чувствителни, в критични ситуации започват силно да се колебаят. Подобни моменти ги разконцентрирват, защото не обичат промените. Хората с такива имена много държат на личните отношения и зависят от тях. Чуждото мнение е важно и за това, в критични ситуации ще поискат съвет. Веднъж преодолели стреса, обаче, те са в състояние да погледнат проблема от всички страни и да действат широкомащабно.

Хората с дванадесет букви в името си, в критичен момент действат със смирение, което за околните изглежда като покорство. Готови са на саможертва, за да защитят тези, които обичат. Под влияние са на Слънцето и Луната. Понякога вземат грешното решение, притиснати от обстоятелствата, което променя изцяло живота им. Колебанията и емоциите и са добре прикрити зад усмивката и лъчезарното им поведение. И все па са действени и бързо могат да се мобилизират. Независимо от жертвоготовността им, те няма да се предадат, ако бъдат отхвърлени. Трудните ситуации по-скоро им дава сила и желание за активност.

КОПИРАНЕТО НА СТАТИЯТА ИЛИ НА ЧАСТИ ОТ НЕЯ, МОЖЕ ДА СТАНЕ С ИЗРИЧНОТО СЪГЛАСИЕ НА АВТОРКАТА