Как се тълкува Линията на Славата и успеха (Аполонова линия) в хиромантията?

Линията на Славата и успеха, позната още като Аполонова линия и Линия на слънцето според хиромантията дава информация за художествените способности, славата, постиженията, дарби.

Изключително добре оформена линия е имала голямата френска актриса, художничка и писателка Сара Бернар. Тази линия спада към алтернативните (второстепенни линии), което ни подсказва, че нейното присъствие на дланта не е задължително.

Тази линия обикновено започва от Хълма на Луната, и се спуска нагоре към хълма на Аполон (под безименния пръст). Често с бърка като двойна линия на Линията на Съдбата.

Ако липсва или линията е много къса, според хиромантията означава, че се очаква обикновен живот, при който не е задължително да се достигне до голяма слава и успех. Ако линията е къса – успехът и славата ще са кратки.

Ясна, дълга и красиво оформена –  показва добър вкус към изкуството или литературата, както и възможност за успех, слава и богатство.

Ако Линията на Славата започва от основата на дланта и продължава до хълма на Аполон (под безименния пръст) се смята, че е показател на добър късмет, природен талант, подкрепа от страна на влиятелни хора, слава.

Започваща от китката и завършваща в центъра на ръката Линия на Славата– показва възможност за голям успех на младини, последван от спад на средна възраст. Този спад може да е следствие от удовлетворение или от спиране на усилията допринесли за успеха.  

Ако Линия на Славата спира до Линията на Главата (разума) – според хиромантията тази личност най-често има шанса да спечели успех и слава преди да навърши 35-та си година. Тези хора се радват на остър ум и добър късмет на младини.

Ако Линията на Славата започва от Линията на Главата и е наклонена в посока Лунния хълм – показва наличие на бърз, адаптивен ум и успех с помощта на социални контакти. Такъв индивид обикновено има добри социални умения и интелект, а те му помагат да постигне добро положение. В допълнение ако малкия пръст е дълъг, а Линията на главата е силна и добре поставена – успехът се постига значително по-лесно и е по-траен.Ако започва от центъра на ръката –
ако линията на Слънцето (успеха) започва от центъра на ръка в хиромантията е сигнал, че ранните години от живота са много трудни. С времето, благодарение на упорство, труд и усилия индивидът може да получи слава и успех.

Ако Линията на Славата започва от Линията на Сърцето и завършва в основата на безименния пръст е показател за силен интерес към изкуството. Това също така показва, че имате реален шанс да се насладите на късмет, слава и богатство след 40-те си години.

Ако Линията на Славата започва от хълма на Венера и се простира до Аполоновия пръст – дава указание, че слава и богатство могат да бъдат спечелени с помощта на семейството.

Ако Линията на Славата започва от Горния Марсов хълм н завършва в основата на безименния пръст – указва успешна кариера на база трудолюбие, издръжливост, сдържаност. Такъв човек едва ли ще направи кариера в шоубизнеса. Успехът му зависи от усилията.

Прекъсваща – показва периоди на големи разочарования в кариерата и професионалната реализация. Показва, че личността може да придобие успех отново, но след периоди на почивка.

Ако линията прекъсва на няколко места – големи скокове и спадове в кариерата.

 

Вълнообразна Линия на Славата – показва, че индивидът има липса на доверие към предизвикателствата на живота. Често те са следствие на много възходи и падения в кариерата. Успехът е възможен, но след като индивидът се научи да вярва в своите възможности.

Двойна Линия на Славата (не я бъркайте с линията на Сатурн, Съдбата) – показва гъвкавост, възможност за получаване на признание от другите. Този човек, обикновено има няколко умения и таланти. Например в търговски и художествен талант.

Ако линията на Съдбата и Линията на Славата са паралелни и дълго вървят успоредно една с друга – много добър знак. Малко хора имат щастието да притежават такива линии. Според хиромантията това е сигурен знак за голям успех и благополучие в живота.

Разклонения – ако са нагоре – се счита за добър знак. Това показва, че късметът е с вас. Възможност за слава и успех, благодарение на чуждото признание. Ако разклоненията са надолу – показва човек пълен с мечти, но и склонност към нереалистично в търсене на слава и богатство.

Остров/и – показва възможни проблеми по отношение на добрата репутация, както и загуба на богатство. Често в хиромантията се казва, че островите показват склонност към нетърпеливост, когато човек изпита трудности по пътя към успеха си. Ако островът се намира там, където се пресича Линията на сърцето и Линията на Славата означава, че човек може да загуби високото си положение заради любовни недомислици.

Хоризонтални къси линии – не е добър знак. Показва, че са възможни загуби на пари или провал в бизнеса.

Кръст –  показват загуби на слава, бизнес и богатство.

Звезда – благоприятен знак. Показват добри шансове за богатото и успех.

Квадрат, Триъгълник – означава късмет. Реална възможност за достигане на слава и богатство.