Линия на брака – (Линия на съвместния живот)

Не е учудващо, че съвременните хироманти наричат Линията на брака Линия на съвместния живот. Все пак класическият смисъл на думата „брак“, днес губи своите позиции. В много отношения сключения пред длъжностно лице или институция брак и извънбрачното съжителство са изравнени.

Както, най-вероятно се досещате, линията на брака или линията на съвместния живот отразява ситуацията в брака, любовните връзки, съвместното съжителство и отношението на индивидът към любовта и съвместния живот.

Обикновено се намира под основата на малкия пръст – точно над Линията на сърцето. При някои хора е възможно да има няколко линии. Възможно е линията на брака да липсва.

Моля, не се разстройвайте, ако вашата линия на брака не е „идеална“. Както вече знаете линиите се променят с времето, а и самият брак или съвместно съжителство е основателна причина за трансформация.

Дълга Линия на Брака – според хиромантията показва дълбока и дълга любов. Ако индивидът има само една линия на брака, която е ясно изразена и дълга – показва, че човекът ще е нежен, страстен, обичлив и обикновено има едно щастливо семейство. Ако линията се докосва до Линията на Слънцето, това показва, че освен на щастливо семейно съжителство имате шанс за постигане на голям успех в кариерата си след стъпване в брак.

Къса Линия на Брака – безразлични към противоположния пол. Ако линията е и плитка, показва, че индивидът не разполага с достатъчно търпение, което да му помогне за задълбочаване на интимните отношения. Тези хора се влюбват по-трудно. Ако сте млад или линията се появила наскоро то е много вероятно скоро да се встъпили в брак.

Извита надолу Линия на Брака – не е добър знак. Според хиромантията това е знак за загуба на партньор. Ако докосва Линията на Сърцето показва брачни кризи и личностни сблъсъци с партньора. Не е изключена раздяла или развод.

Извита нагоре Линия на Брака – знак за любов и уседнал брачен живот. Добра комуникация с брачния партньор. Индивидът рядко има повод за притеснения относно финансите.

Вилица – Ако е в началото – не е добър знак. Показател за раздяла или развод. Ако вилицата не е голяма, положението не е лошо, а говори за временни неразбирателства с партньора. Ако е в края – е сигнал за брачни кризи и раздяла. В хиромантията често се тълкува и като прекаран живот в объркване. До около 55-та година човекът не е удовлетворен от брака, кариерата и любовта.

Острови на Линията на брака – показват несъвместимост с партньора или чести семейни конфликти.  Ако островът е в началото на линията – любовните връзки преди брака не минават гладко. Ако е в средата на линията на брака – обрати в любовта. Ако островът се намира в края на линията – наличие на пречки и проблеми след встъпване в брак. Ако има множество острови – неблагоприятни любовни връзка и брак.

Ако липсва линия на Брака – това означава, че индивидът няма желание да обича и да създаде семейство. Според хиромантията липсата на тази линия показва, че не се обръща много внимание на брака. Може би човекът е по-съсредоточен върху кариерата си или хобито си. ако сте на възраст под 20-25г. е напълно естествено да нямате тази линия и това не бива да бъде повод за тревога. С възрастта тя може да се появи. Ако сте женени и нямате тази линия най-вероятно нямате нужния интерес към партньора си.

Една линия на Брака – ако е ясна и добре изразена ще намерите идеалната любов, с която ще имате щастлив семеен живот.

Две линии на Брака – не мислете, че в хиромантията отразява броя на браковете. Всъщност повечето хора имат по две линии. Ако двете линии са успоредни и са с приблизително еднаква дължина – криволичещ брак (периоди на хармония и периоди на неразбирателства). Ако двете линии са успоредни, но с различни дължини – склонност към създаване на любовни триъгълници. В случай, че линиите са с различна дължина (едната къса, а другата дълга), но не са успоредни – развод или раздяла.

Три линии на Брака – смесени емоции и слабо понятие за целомъдрие. Притежателят на три линии обикновено е обикновено талантлив, романтичен и страстен. Харесван е от противоположния пол, но не е особено моногамен.

Четири линии на Брака – според хиромантията индивидът има романтичен характер. Притежателят тези линии не харесват спокойния живот. Често имат много любовни афери.

Пет, шест и повече линии на Брака – сложен брачен живот.