Жени, мода и зодиак

Астролозите са на мнение, че нашият слънчев знак (зодия), заедно с луната и асцендента влияят не само на съдбата и характера ни, но и на стила ни на обличане. Според зодията ни можем да разберем колко пари сме склонни да похарчим за дрехи, обувки и бижута.

Дамите от зодия Овен

Дамите родени под зодиакалния знак Овен обожават да ходят по молове и магазини. Тя обича да комбинира сака и различни поли. Любителка е на пастелните и топли цветове. Особено голямо внимание отделя на аксесоарите.

Дамите от зодия Телец

Жената представителка на зодия Телец обича роклите и панталоните. Като млади тези жени са изкусни ценители на модата и винаги се придържат към нейните последни тенденции. Младите дами не гледат дали дрехата и обувката е удобна, а дали е последна мода.  Но с възрастта те сякаш полагат и започват да предпочитат по-комфортния и ежедневен стил. Ако погледнете в гардероба на тези жени, ще видите, че там преобладават т.нар. “женствени цветове” – син, розов, червен. За официални и вечерни случай разчитат на по-консервативното облекло.

Дамите от зодия Близнаци

Близнаците изпъкват с рационалният си ум, когато пазаруват. Обратно на приказливата си природа те умеят умело да разпределят бюджета си. Въпреки умението си да си прави сметки, тя винаги се стреми да има модни дрехи, дори и при ограничени средства. Тя избира прецизно своите тоалети. Харесва жълтия, сив, зелен и син цвят. Обича също така и пастелните тонове. Харесва й да носи красиви бижута.

Дамите от зодия Рак

В емоционален план тези жени може да са малко сантиментални и чувствителни, но когато става дума за дрехи и пазаруване те се оказват решителни и дръзки. Дамите родени зодия рак се страхуват да не изглеждат смешно или глупаво в избраните от тях тоалети. Повечето предпочитат класическите линии и се концентрират повече на комфортното, отколкото на красотата и стила. Има представителки на зодията, които се обличат доста екстравангардно и ярко. Жената Рак предпочита светлосиньото, сребристото и зеленото.

Дамите от зодия Лъв

Лъвиците отделят огромно внимание на аксесоарите. Обожават да носят злато, което им отива много. Прецизни са, когато става въпрос за обувки и чанти – това е тяхното слабо място. Много лъвици имат безброй обувки. Дамите от зодия Лъв не са пестеливи. Те не се безпокоят изобщо за стойността на избраните покупки. Не се притесняват за парите, дори ако покупките им силно превишават предвидените за това средства. Зелено, червено, оранжево и жълто са любимите цветове на тези кралици.

Дамите от зодия Дева

В работата и живота девите може да са много мислещи и сдържани, но това се променя, когато тръгнат по магазините. Там дамите от зодия Дева действат доста импулсивно. Способни са да пазаруват без много, много да мислят.  Жените от зодия Дева обичат да притежават дрехи, дори ако никога няма да ги облекат. Много от купените дрехи си седят още с етикет. Избирайки тоалета си тя се старае да бъде на нивото на елегантността на заобикалящите я хора. Черното и бялото са нейните любими цветове. Много от девите са любителки на контрастите.

Дамите от зодия Везни

Дамите родени под зодия Везни са естествено красиви и привлекателни. Тези жени обичат дрехите и винаги следват модата. Имат естествен усет за красиво и умеят да подбират страхотни цветове, които лепват на стила и фасона им. Независимо дали носят спортно или елегантно дрехите им стоят невероятно. Везните обожават всички пастелни тонове. Често се спират на дрехи в природни цветове.

Дамите от зодия Скорпион

Жените родени със слънчева зодия Скорпион обожават да привличат вниманието към себе си. Ето защо те предпочитат такива дрехи, които карат всички да се обръщат след тях. Представителките на зодия Скорпион изглеждат прекрасно, особено при вечерно осветление. Те харесват черното, лилавото и бордото. Повечето от тези дами не са много високи, което е причина да избират обувки с внушително високи токчета.

Дамите от зодия Стрелец

Жената родена под астрологичния знак Стрелец обича да бъде винаги различна. На й давайте своята кредитна карта ако й предстои пазаруване. Тази дама се увлича и има склонност да прекалява във всичко. Стилът на Стрелците винаги се отличава. Понякога не се облича особено подходящо за случая. Тя обича всички женствени рокли в стил “гламур”. Цветовете, които най-много и подхождат са тъмно бордо и лилаво.

Дамите от зодия Козирог

Жените от зодия Козирог са женствени и имат изискан, традиционен вкус. Ако жената от този знак иска да привлече вниманието, тя винаги знае как да постига своята цел.  тези жени обичат да носят дрехи в червено и черно – това са нейните любими цветове. Държат на обувките и аксесоарите, но те трябва да бъдат естествено продължение на тоалета им.

Дамите от зодия Водолей

Дамите от зодия Водолей винаги имат всекидневни и спортни дрехи на удобно място в гардероба си. Тези дами обожават екстрените ситуации и спортове. За разлика от други дами те могат да изберат тоалета си за отрицателно време. Рядко планират излизанията си, предпочитат спонтанността. Харесват дрехи уникати, както и нетрадиционни. Обожават всякакви гривни, колиета, обеци. Техните дрехи съдържат почти цялата цветова гама, но имат и любим цвят – синият.

Дамите от зодия Риби

Жените от зодия Риби са гъвкави и пластични. Те имат женствено тяло, което предпочитат да подчертават с дрехи, които повтарят контурите на тяхното тяло. Те са изключителни почитателки на модата и обичат да получават всеобщо възхищение. Морската тематика играе за тях огромна роля при избора на аксесоари. Всички морски цветове са им любими.