Имената и зодиакалните знаци

Освен,че показва под влияние на коя планета се намирате, името ви може да даде информация и за своя зодиакален знак. Това ще ви помогне в цялостното ви нумерологично изследване. Когато комбинирате влиянието на планетата и знака, вие допълнително ще прибавите „цвят“ към характеристиката си.

Намирането на зодиакалния знак на името ви ще ви даде информация за някои скрити ваши черти, свързани с наследствеността, възможностите и потенциала, който сте натрупали от минали инкарнации.

 • ОВЕН-А , М, Ш
 • ТЕЛЕЦ- Б, Н, Щ
 • БЛИЗНАЦИ- В, О ,Ъ
 • РАК-  Г, П, Ь
 • ЛЪВ- Д, Р, Ю
 • ДЕВА- Е, С, Я
 • ВЕЗНИ- Ж,Т
 • СКОРПИОН- З, Х
 • СТРЕЛЕЦ- И, Ф
 • КОЗИРОГ- Й, Х
 • ВОДОЛЕЙ- К, Ц
 • РИБИ – Л, Ч

От тази таблица можете да разберете и знакът на вашата първа буква от името, която ще окаже влияние през целия ви живот. Когато числото е по-голямо от 12 го редуцирайте. Има още един начин за пресмятане на зодиакалния знак на името ви,който е свързан с подсъзнателното. От получената сума извадете число, кратно на 12.

Ще ви дам пример с моето име: ДАНИЕЛА=5+1+2+9+6+12+1 = 36= 9- Стрелец, 36-24= 12- Риби. Моят слънчев знак е Риби.“Даниела “ е под влияние на Юпитеровата и Марсовата енергии. В хороскопа ми и двете планети са в знака на Стрелеца. Името ми засилва влиянието на Марс и Юпитер.

Интересна прилика има между двамата най-велики мъже в българската история- Христо Ботев и Васил Левски.

Христо=10+5+9+6+7+3=40 – Рак, 40-36= 4-Рак. Ботев е под двойното влияние на Рака, който има връзка с корените,патриотизма и семейството. Първата буква Х отговаря на слънчевия му знак-Козирог.

Васил=3+1+6+9+12= 31-Рак,  31-24= 7- Везни. Буквата В е под влияние на Близнаци. За това и Апостолът е бил толкова разнолик.

Опитайте и вие с вашето име с тези на близките ви. Ще откриете невероятни попадения и ще си отговорите на много въпроси, свързани с вашия характер и действия в определени ситуации.

използвани са материали от книгата ми „Нумерология на древните магове“

Даниела Тодорова Кабала
Решила съм си да се появя на този свят на 11 март по обед.Числото на съдбата ми и първата буква от моето име е 5- вибрацията на Меркурий, творческото начало и желанието за знания. Когато мама ме е родила,тя ми дала библейското име Даниела.Едва ли е знаела,че то е толкова древно, просто харесвала френската актриса – Даниел Дарио. Завърших Техникума по дървообработване и вътрешна архи-тектура в родния си град. Увличах се от литературата, пишех стихове и се занимавах с музика. Пораснах и пред мен се откри бурният живот на студентите. В Русенския университет получих нова специалност „Стопан – ско управление”, с насока „Маркетинг, реклама и търговия” Винаги съм се впечатлявала от духовното и езотеричното. Баба ми беше много сензитивен човек и може би от нея се запалих по непоз натото. Първите ми изтински знания в тази насока получих от книгите. Числото на Съдбата ми -5, а и на душата ми -11, не ми даваха покой, дока – то не започнах с Дао, преминах през Космогонията на Розенкройцерите и накрая се „пристрастих” към вибрацията на числата. С номерология се занимавам повече от 10-15 години. Успоредно с нея изучавах и астрология, и разбрах,че връзката между тях е много силна. Осъзнах,че никой не се ражда случайно на този свят и че всяка душа носи в себе си кодираното си име и Съдба. Автор на една от най-продаваните български книги по нумерология - Нумерология на древните магове. Прогнозите с числата винаги ни помагат да се настроим за събитията и да вървим във вярната посока. Дадено ни е знание,запазено от векове, което можем да използваме. Аз вярвам във Висшата сила и в хармонията, която е създа- ла този свят! Всичко може да се сведе до числа и колкото повече работя с тази материя, толкова повече се убеждавам,че съм на прав път и няма не – що, което да не може да бъде решено, стига да познаваме съдбата си и дъл-говете, които носим от миналото! Желая Ви успех в опознаването на тази древна наука – Номерологията! Даниела Тодорова – Кабала

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.