Какво е вашето Число на съдбата или пътят на живота според номерологията?

Числото на Съдбата (Пътят на живота) е едно от ключовите числа в номерологията. То показва основните насоки във Вашия живот, както и сегашното Ви превъплъщение.

То е динамично число. От една страна отразява Вашия характер, а от друга – кармичните тежести, които сте донесли и които трябва да отработите тук и сега.

Числото на Съдбата Ви съпътства през целия Ви живот и е непроменлива величина.То е съвкупност от три фактора- дата, месец и година на раждане. Техният сбор Ви дава Числото на Съдбата.

Например:

28.08.1978= 2+8+8+1+9+7+8 = 43=4+3=7

Числото на Съдбата с тази дата на раждане е Седмица. Планетарното влияние навсяко число е от голямо значение за Пътя на Живота (В примера става дума за Нептун.).

Противоречията между зодиакалния знак и вибрацията на Числото на Съдбата оказва влияниевърху Вашия живот и действията, които предприемате. В нашия пример Нептун и Дева не се разбират много добре и човек трябва да съчетава в себе си критичността и взискателността на Меркурий с романтичния и отнесен Нептун, а това не винаги е лесно.

Познаването на Числото на Съдбата е изключително важно за живота Ви. То ще покаже на какво сте способни,някои Ваши черти от характера Ви,за които имате само подозрения и ще Ви насочи какво трябва да предприемете в живота си, кое ще е най-доброто решение за Вас.

За да видите значението на вибрациите на числата, прочетете статията „Вибрацията на числата”.

Подробно разяснение за съвместимостта на астрологичния ви знак и вашето Число на съдбата можете да прочетете в книгата „Нумерологията на древните магове“.

автро: ДАНИЕЛА ТОДОРОВА – КАБАЛА