Какво е вашето Число на съдбата или пътят на живота според номерологията?

Числото на Съдбата (Пътят на живота) е едно от ключовите числа в номерологията. То показва основните насоки във Вашия живот, както и сегашното Ви превъплъщение.

То е динамично число. От една страна отразява Вашия характер, а от друга – кармичните тежести, които сте донесли и които трябва да отработите тук и сега.

Числото на Съдбата Ви съпътства през целия Ви живот и е непроменлива величина.То е съвкупност от три фактора- дата, месец и година на раждане. Техният сбор Ви дава Числото на Съдбата.

Например:

28.08.1978= 2+8+8+1+9+7+8 = 43=4+3=7

Числото на Съдбата с тази дата на раждане е Седмица. Планетарното влияние навсяко число е от голямо значение за Пътя на Живота (В примера става дума за Нептун.).

Противоречията между зодиакалния знак и вибрацията на Числото на Съдбата оказва влияниевърху Вашия живот и действията, които предприемате. В нашия пример Нептун и Дева не се разбират много добре и човек трябва да съчетава в себе си критичността и взискателността на Меркурий с романтичния и отнесен Нептун, а това не винаги е лесно.

Познаването на Числото на Съдбата е изключително важно за живота Ви. То ще покаже на какво сте способни,някои Ваши черти от характера Ви,за които имате само подозрения и ще Ви насочи какво трябва да предприемете в живота си, кое ще е най-доброто решение за Вас.

За да видите значението на вибрациите на числата, прочетете статията „Вибрацията на числата”.

Подробно разяснение за съвместимостта на астрологичния ви знак и вашето Число на съдбата можете да прочетете в книгата „Нумерологията на древните магове“.

автро: ДАНИЕЛА ТОДОРОВА – КАБАЛА

Даниела Тодорова Кабала
Решила съм си да се появя на този свят на 11 март по обед.Числото на съдбата ми и първата буква от моето име е 5- вибрацията на Меркурий, творческото начало и желанието за знания. Когато мама ме е родила,тя ми дала библейското име Даниела.Едва ли е знаела,че то е толкова древно, просто харесвала френската актриса – Даниел Дарио. Завърших Техникума по дървообработване и вътрешна архи-тектура в родния си град. Увличах се от литературата, пишех стихове и се занимавах с музика. Пораснах и пред мен се откри бурният живот на студентите. В Русенския университет получих нова специалност „Стопан – ско управление”, с насока „Маркетинг, реклама и търговия” Винаги съм се впечатлявала от духовното и езотеричното. Баба ми беше много сензитивен човек и може би от нея се запалих по непоз натото. Първите ми изтински знания в тази насока получих от книгите. Числото на Съдбата ми -5, а и на душата ми -11, не ми даваха покой, дока – то не започнах с Дао, преминах през Космогонията на Розенкройцерите и накрая се „пристрастих” към вибрацията на числата. С номерология се занимавам повече от 10-15 години. Успоредно с нея изучавах и астрология, и разбрах,че връзката между тях е много силна. Осъзнах,че никой не се ражда случайно на този свят и че всяка душа носи в себе си кодираното си име и Съдба. Автор на една от най-продаваните български книги по нумерология - Нумерология на древните магове. Прогнозите с числата винаги ни помагат да се настроим за събитията и да вървим във вярната посока. Дадено ни е знание,запазено от векове, което можем да използваме. Аз вярвам във Висшата сила и в хармонията, която е създа- ла този свят! Всичко може да се сведе до числа и колкото повече работя с тази материя, толкова повече се убеждавам,че съм на прав път и няма не – що, което да не може да бъде решено, стига да познаваме съдбата си и дъл-говете, които носим от миналото! Желая Ви успех в опознаването на тази древна наука – Номерологията! Даниела Тодорова – Кабала

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.