Знаци от небесата, Дорийн Върчу, Чарлз Върчу

9.00 лв.

Изчерпан

Вашите ангели-пазители постоянно ви изпращат послания и напътствия, често под формата на знаци, като дъги, повтарящи се числови поредици, монети или пера, които намирате на необичайни места, както и песни, които имат смисъл за вас. В тази книга Дорийн Върчу и синът й Чарлз ни учат как да разбираме значението на знаците, които постоянно са около нас.

Изчерпан

Описание

Знаци от небесата, Дорийн Върчу, Чарлз Върчу

Пoслaния oт aнгeлитe, кoитo щe нaсoчaт вaшитe житeйски избoри

Вашите ангели-пазители постоянно ви изпращат послания и напътствия, често под формата на знаци, като дъги, повтарящи се числови поредици, монети или пера, които намирате на необичайни места, както и песни, които имат смисъл за вас. В тази книга Дорийн Върчу и синът й Чарлз ни учат как да разбираме значението на знаците, които постоянно са около нас. Тук ще намерите потвърждение на собствените си преживявания с ангелите, запознавайки се с истинските истории на хора, получили отговор на своите молитви под формата на знаци, свидетелстващи за любовта и закрилата на ангелите. Ще добиете и по-ясна представа как да молите ангелите да ви изпратят знаци и ще се запознаете с примерни молитви, с които да търсите помощ за своите взаимоотношения, за кариерата, здравето и други жизненоважни сфери от вашия живот.

Дорийн Bърчу е ясновидка и доктор по психология, която работи със света на ангелите, елементалите и Извисените учители. Тя е авторка на много книги и гадателски карти. Дорийн изнася семинари по целия свят и участва в много телевизионни и радио-предавания.

Чарлз Върчу е големият син на Дорийн Върчу. Още като дете Чарлз започва да работи с майка си и с ангелските сфери, за да даде надежда и насока за изцеление на хиляди хора, а в продължение на повече от седем години той работи редом с Дорийн, помагайки й в организацията и провеждането на различни събития по целия свят.

Допълнителна информация

Автор

,

ISBN

9789546263544

Издателство

Език

български

Година на издаване

Корици вид

Мека

Брой страници

152

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Знаци от небесата, Дорийн Върчу, Чарлз Върчу“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.