Знаци на любовта, Линда Гудман

25.00 лв.

В „Знаци на любовта” Линда Гудман предлага очарователно и проникновено изследване на 78 възможни комбинации между различните слънчеви знаци, както и безценни съвети за разгадаване на дванадесетте тайнства на любовта..

Описание

Знаци на любовта, Линда Гудман

Ако „Слънчеви знаци“ стана единствената астрологическа книга, появила се навремето в листата на „Ню Йорк Таймс“, „Знаци на любовта“ спечели на Линда Гудман световна слава и водещо място сред най-известните астролози в края на двадесетия век.

С безпрецедентна проницателност, жйитейска мъдрост и писателско майсторство авторката разкрива зависимостта между интимните човешки взаимоотношения и тайнствените космически сили.

В „Знаци на любовта” Линда Гудман предлага очарователно и проникновено изследване на 78 възможни комбинации между различните слънчеви знаци, както и безценни съвети за разгадаване на дванадесетте тайнства на любовта…Ние откриваме, че слънчевите знаци се явяват едновременно и любовни знаци, тъй като си имат собствен начин на изразяване и преживяване на любовта… А дванадесетте тайнства на любовта ни повеждат по чудодейните пътища, чрез които звездите влияят на сърцето!…

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789548061582

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

914

Корици вид

Твърда корица

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Знаци на любовта, Линда Гудман“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.