Завръщането на окултизма, Авесалом Подводни

10.00 лв.

Книгата, която ще държите в ръцете си, е и лесна за възприемане, и трудна. Тя е една от най-важните в нашето съвремие – с много ирония и чувство за хумор авторът разглежда недоловимия фин механизъм на въздействието на злото и подлостта в човешкото подсъзнание. Под доста необичайното си заглавие тази мащабна разработка на Авесалом Подводни дава инструмент за личностно себепознание и би могла да се нарече „Психология на подсъзнанието” или „Етапи в развитието на индивида”.

Описание

Завръщането на окултизма, Авесалом Подводни

Книгата, която ще държите в ръцете си, е и лесна за възприемане, и трудна. Тя е една от най-важните в нашето съвремие – с много ирония и чувство за хумор авторът разглежда недоловимия фин механизъм на въздействието на злото и подлостта в човешкото подсъзнание. Под доста необичайното си заглавие тази мащабна разработка на Авесалом Подводни дава инструмент за личностно себепознание и би могла да се нарече „Психология на подсъзнанието” или „Етапи в развитието на индивида”. Подробно разгледани са отделните тела и чакри в човешкото тяло, тяхното функциониране и енергийно взаимодействие, както и връзката им с планетите и домовете в личния хороскоп. Въз основа на написаното в тази книга дори е възможно да се разработи нов клон в психологическата астрология!

 

Авесалом Подводни е роден през 1953 г. в Москва в семейство на филоложкаа и математик. Завършва Физико-математически техникум, после Държавния Университет „Ломоносов”. Дълги години работи като програмист и приложен математик.

През 80-те години изучава източна философия и езотерика, медитация, йога, хиромантия, астрономия, нумерология, нетрадиционни лечебни методи, Като същевременно се запознава с много лечители и практикуващи магове. През 1986 г. започва да чете лекции по астрология и след няколко години практика систематизирано излага теоретичните и експериментални резултати в няколко книги. През 1988 г. разработва собствена оздравителна концепция, съчетаваща физически и енергийни методи, уншшлна програма за гимнастика и масажи, които прилага в практически тренинги из цяла Русия и зад граница.
Авесалом Подводни е написал над десет авторски книги. Живее в Москва, води курсове по оздравителна гимнастика, астрология и психология. На българския читател е известен с книгите „Въведение в астрологията”, „Астрология на взаимоотношенията. Синастрия” и „Кабала на числата”.

 

Cъдъpжaние
Онтология или небето е твъpде високо
Paзвитие нa личносттa или изкуството дa живееш със сaмия себе си
Живот в обкpъжaвaщaтa сpедa или етикaтa кaто теxникa нa безопaсност
Обучение и социaлнa етикa или кaкво е товa възпитa човек
Жизненa позиция или семейно пpоклятие
Pитуaл, pоля и мисия или е тъpсене нa висок егpегоp
Инстpументи и услуги или paботa с високи егpегоpи
Телa, чaкpи и телесни кpокодили
Eволюционно paзвитие или нaгоpе с пpибaвени стъпки
Пpътове в колелaтa е еволюциятa или зaвpъщaне нa финaтa седмоpкa
Пpоблемът нa етaжносттa или дpужбa между телaтa
Индивидуaлни paзличия или кaбaлистичнa aстpология
Зaключение

Допълнителна информация

Автор

ISBN

99548517336

Издателство

Език

български

Брой страници

440

Година на издаване

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Завръщането на окултизма, Авесалом Подводни“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.