Защитна Пирамида, черен Обисидиан, основа 40мм.

14.99 лв.

Изчерпан

Съществуват различни начини за неутрализиране на геопатогенното лъчение, но безспорно най-ефективният е ползването на умалени модели на Хеопсовата пирамида.

Освен защитната си функция тази красива пирамида може да се използва като фина украса в дома. Тя е прекрасен подарък за смесйтвото, близките. и приятелите.

Изчерпан

Описание

Защитна Пирамида, черен Обисидиан, основа 40мм.

Малцина осъзнават, че в пирамидите има нещо повече от магия. За разлика от много други инструменти и методи въздействието на пирамидите е научно доказано.

Умалените модели на Хеопсовата пирамида са известни с необикновените свойства, които притежават. Над 100 са феномените, свързани с тях – месо, поставено в такъв модел, не се разваля, употребявано ножче за бръснене, престояло няколко часа в умален модел, се самозаточва, прокиснало вино възстановява вкуса си и т. н.

Може би най-ценното качество на умалените модели на Хеопсовата пирамида е тяхната способност да неутрализират вредното геопатогенно лъчение.

Историята е повече от романтична…., но и с елемент на притеснение – или повече за Геопатогенните точки.

През 30-те години на двадесети век немският учен – професор Хартман доказва, че нашата планета Земя е покрита от ленти на излъчване с неизвестен (за сега) характер. Лентите на лъчение образуват обособена мрежа и са с широчина около 20 см. Разстоянието между тях е 2 метра в посока север – юг и 2, 50 метра в посока изток – запад.

Професорът и по-нататъшните проучвания установяват, че това лъчение влияе неблагоприятно върху човешкия организъм. Особено вредно се оказа излъчването над пресечните точки на лентите. Те получиха наименованието геопатогенни точки. Самата мрежа получи името на откривателя си – мрежа на Хартман.
Днес няма човек, които да не е чувал за въпросните Геопатогенни точки.

Съществуват различни начини за неутрализиране на геопатогенното лъчение, но безспорно най-ефективният е ползването на умалени модели на Хеопсовата пирамида.

Но освен защита ползите, които умаленият модел на Хеопсовата пирамида може да ви даде са много повече. Тя може да Ви помогне за привличане на положителни вибрации.

Тази красива пирамида може да се използва като фина украса в дома. Тя е прекрасен подарък за смесйтвото, близките. и приятелите.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Защитна Пирамида, черен Обисидиан, основа 40мм.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.