Йога на новото хилядолетие, аудио диск

16.00 лв.

Йога на новото хилядолетие – аудио диск за пречистване и зареждане

Във времена на бурни енергийни промени нараства и търсенето на средства, които да удовлетворя нуждата ни от промяна на начина на мислене и да ни подкрепят в забързаното ежедневие. Практиките от диска „Йога на новото хилядолетие“ са достъпен път към качествена трансформация, към баланс и хармония между духа и тялото.

Описание

Йога на новото хилядолетие

Аудио диск, Автор и водещ Димитрина Спасова

Във времена на бурни енергийни промени нараства и търсенето на средства, които да удовлетворя нуждата ни от промяна на начина на мислене и да ни подкрепят в забързаното ежедневие. Практиките от диска „Йога на новото хилядолетие“ са достъпен път към качествена трансформация, към баланс и хармония между духа и тялото. Те спомагат за повишаване и стабилизиране на енергията, намаляват стреса и ни позволяват да се чувстваме все по-комфортно в живота си – здрави, щастливи и проспериращи. Двигателните практики са леки и приятни, съчетани са с интензивни дихателни упражнения, които за кратко време ни изчистват и зареждат с енергия.

Димитрина Спасова (Свами Акашпурна) учи как да прилагаме духовните закони в ежедневието, за да живеем в хармония, радост и баланс. Прекарала е дълги години в Индия, където под ръководството на духовен учител изучава йога и аюрведа.

В „Йога на новото хилядолетие” тя синтезира опит, познание и мъдрост и ги предлага на тези, които имат желание и смелост да тръгнат по пътя към изграждане на осъзнато и благоденстващо съществуване.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

cd99912

Издателство

Език

български

Корици вид

Мека

Година на издаване

Брой страници

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Йога на новото хилядолетие, аудио диск“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.