Ведическата концепция за щастлив живот – част 3: Ведите за създаването на семейство, Олег Торсунов

9.00 лв.

Методика за изграждане на правилни отношения.

Настоящата книга е част от поредицата „Ведическата концепция за щастлив живот“ на издателство „ББ фарм“. В нея се изучава законът за времето, описан от ведическото знание преди повече от пет хиляди години. Той е далеч по-дълбок от законите на държавата или, да кажем, тези на физиката. Става дума за закономерностите на нашето съществуване. Тяхното разбиране и спазване позволява да се избавите от много житейски трудности, хронични и трудно излечими болести, разочарования и несполуки. Ще придобиете способност да оценявате вярно обстановката и да вземате необходимите решения, ще можете винаги да правите верен житейски избор. Повече няма да ви се наложи да следвате събитията и да се примирявате с тях, защото у вас ще се появят сили да промените много неща в своя живот.

Описание

Ведическата концепция за щастлив живот – част 3: Ведите за създаването на семейство, Олег Торсунов

Методика за изграждане на правилни отношения.

Книгата е част от поредицата „Ведическата концепция за щастлив живот“ на издателство „ББ фарм“. В нея се разглеждат проблемите на отношенията в семейството и преди брака от гледна точка на ведическата култура. И това не е случайно. Ведическата култура съхранява до наши дни традициите на всички предишни поколения, основани на знанието и дълбокото разбиране на правилата за общуване и тънкостите в психологията на човека. За съжаление, съвременната цивилизация все повече измества развитието на човека като личност на втори план, поради което опитът на поколенията преди нас може изключително да ни помогне в решаването на проблемите, свързани с всички взаимоотношения, в това число и в семейството. Книгата не е философски трактат, откъснат от живота. Тя дава съвети, които реално могат да подобрят живота на всеки.

Олег Торсунов е кандидат на медицинските науки, специалист по обществено здраве, известен в целия свят писател и лектор. Той е познат в широките кръгове като практикуващ лекар, автор на оригинални методи за диагностика на заболяванията и много уникални способи за лечение. Но неговият талант не се ограничава единствено в рамките на чисто медицинската практика. Той е живял няколко години в Индия, където е общувал с много изтъкнати учени и философи. Там е изучавал задълбочено древните източници на същинско знание – Ведите, в които са изложени основните принципи за правилно обществено устройство, нормите за морал във всички области на човешкия живот, а също и много научни факти, практики за предсказване, лечителски и йогийски методи.

Способността му да поставя диагнози по гласа и по снимка, му позволява да оказва помощ и да провежда консултации без непосредствен контакт с болния. Благодарение на тази уникална методика Олег Торсунов помага на пациенти по целия свят. Взаимоотношенията между хората, психология на семейните отношения, правилно възпитание на децата, ведическа култура и медицина, астрология и влияние на планетите върху характера и здравето на хората, строежа на финото тяло на човека – тези и много други теми разглежда в своите книги д-р Торсунов.

Съдържание

Преговор
Първа глава – Щастливо семейство: Какво означава това?
Втора глава – Видове любов и мотиви за създаване на семейство

  • Любов, основана само на полово влечение
  • Любов, в чиято основа са стремежите към комфорт и благосъстояние
  • Любов, основана на стремежа към власт и престиж
  • Любов, основана на стремежа за мир, щастие и развитие
  • Любов, основана върху стремежа за постигане на съвършенство

Трета глава – Определяне на съвместимостта в брака

  • Как да не сгрешим в избора си
  • Важната роля на родителите
  • Проучване на основните интереси на бъдещия съпруг и взаимоотношенията му с околните
  • Психическите наклонности на човека, определящи характера на неговата дейност

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9786199077306

Издателство

Език

български

Корици вид

Мека

Година на издаване

Брой страници

72

Формат

130х200 мм.

Вид

Поредица

Ведическата концепция за щастлив живот

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ведическата концепция за щастлив живот – част 3: Ведите за създаването на семейство, Олег Торсунов“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.