Учителят – пророк на шестата раса. Книга за Шестата раса, Ефим Кушнер; Елена Ковачева; Тодор Ялъмов

8.00 лв.

Книгата „Учителят – пророк на шестата раса. Книга за Шестата раса“ – сборник от статии и есета, е посветена на мисията на Учителя Беинса Дуно да ни подготвя за нахлуващата Нова Епоха – Епохата на Водолея.

Описание

Учителят – пророк на шестата раса. Книга за Шестата раса, Ефим Кушнер; Елена Ковачева; Тодор Ялъмов

Светът е потънал в различни кризи – екологични, финансови, социални, но най-сериозната е футурокризата, липсата на модел, визия за утрешния ден, за близкото и по-далечно бъдее, да не говорим за десетилетия напред. Учителят чрез многобройни беседи и огромна практическа духовна работа ни е дал основните ориентири, жалони на съдбоносния преход от нашата Пета раса към следващата Шеста. Неговите задълбочени напътствия за ролята на славянството, на богомилите и на българския народ не само вдъхват надежда за бъдещето,но са и ръководство за активна позиция в нашето сложно време.

Светът се е разделил на разрушители и съзидатели.Огромно ще е невежеството на тези, които не могат да различат Светлината от тъмнината. Духовните учители начело с Учителя Беинса Дуно ни призовават да променим начина си на живот, да спрем с изчерпването на природните ресурси и др.

Особено значение имат мислите на Учителя за ролята на Русия, където днес се залагат основите на обновената Свещена Рус. Няколко есета са посветени на съвременна Русия, където се подготвя основна духовна промяна под ръководството на Светлити сили.

Допълнителна информация

Автор

, ,

ISBN

9789548365703

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

162

Формат

140х200 мм.

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Учителят – пророк на шестата раса. Книга за Шестата раса, Ефим Кушнер; Елена Ковачева; Тодор Ялъмов“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.