Учебник по екстрасензорика. Съвети на практикуващия екстрасенс, Елина Болтенко

13.99 лв.

Автор: Елина Болтенко

Ясновидството е естествена природна даденост, присъща на всеки човек. Телепатията, левитацията, телепортирането, които наричаме екстрасензорни способности, са изначално заложени у нас.

Описание

Учебник по екстрасензорика. Съвети на практикуващия екстрасенс,

Елина Болтенко

Ясновидството е естествена природна даденост, присъща на всеки човек. Телепатията, левитацията, телепортирането, които наричаме екстрасензорни способности, са изначално заложени у нас. Като всяка заложба ясновидството може да се развива, а заедно с него се развиват и останалите ни способности. Тази свръхсетивност ни открива нов поглед към света, много тайни неща стават явни – ние усещаме истинското душевно състояние на хората около нас, откриваме латентни човешки черти.

Авторът на тази книга Елина Болтенко е практикуващ маг, помага на хората. Тя нарича ясновидството проява на енергията на душата, на нейните еманации. Като се научите да виждате с душата, пише тя, ще можете по-добре да разбирате света около вас. И дори никога да не сте имали отношение към ясновидството, благодарение на тази книга ще можете да разкриете и да развиете своите скрити възможности. Важно е обаче да имате нагласата и да работите усърдно над себе си.

Допълнителна информация

Автор

Издателство

ISBN

978-619-153-104-2

Език

български

Корици вид

Мека

Брой страници

224

Година на издаване

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Учебник по екстрасензорика. Съвети на практикуващия екстрасенс, Елина Болтенко“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.