Трите вълни доброволци и Новата Земя. Книга първа. Долорес Кенън

14.00 лв.

Доброволците от третата вълна, сред които са и децата с удивителни таланти, способности и спомени, са истински дар за света. Те притежават знанието и мъдростта, които ще помогнат на човечеството да завърши прехода и да преодолее многото препятствия, пред които ще се изправи.

Описание

Трите вълни доброволци и Новата Земя. Книга първа. Долорес Кенън

В своята над 40-годишна работа с хипноза и регресия на минали животи Долорес Кенън установява повтарящи се характеристики при определени свои клиенти. От проведените регресии с тях става ясно, че някои хора всъщност са решили да дойдат на Земята като доброволци с единственото намерение да помогнат на човечеството да премине през настоящия период на преход.

Пускането на атомните бомби над Хирошима и Нагасаки през 1945 г. привлякло вниманието на цялата галактическа общност и станало очевидно, че човечеството е изправено пред катастрофа. Тъй като пряката физическа намеса за преодоляване на глобалните предизвикателства би довело човечеството до отказ от поемане на отговорност за своите собствени действия, нашите добронамерени настойници измислили брилянтен план. Тъй като не могли да се намесват „отвън“, те решили да се опитат да повлияят „отвътре“. Бил отправен призив за набиране на доброволци, които да се въплътят на Земята и да помогнат със своята енергия, знание и способности. „Земята е в беда; кой иска да помогне като доброволец?“

Долорес идентифицира и категоризира тези доброволци в три вълни. На доброволците от първата вълна им е било най-трудно, тъй като тяхната роля е била да прокарат пътя за онези, които ще дойдат след тях. Много хора от първата вълна се чувстват неудобно в телата си, предпочитат да живеят в уединение и за тях е изключително важно да са сред природата. Доброволците от втората вълна действат като антени за предаване на енергия. Тяхната задача е просто да съществуват на Земята, вместо да имат определена цел или мисия. Много от представителите на първата и втората вълна не искат да имат деца. Подсъзнателно те осъзнават, че децата създават карма и не искат да имат нищо, което да ги върже тук. Искат просто да си свършат работата и да се махнат оттук. Много от тях не се женят, освен ако нямат достатъчно късмет да намерят някой друг от собствения си вид.

Доброволците от третата вълна, сред които са и децата с удивителни таланти, способности и спомени, са истински дар за света. Те притежават знанието и мъдростта, които ще помогнат на човечеството да завърши прехода и да преодолее многото препятствия, пред които ще се изправи.

Много доброволци са дошли директно от Източника и никога преди не са живели във физическо тяло. Други са живели като космически същества от извънземни цивилизации на други планети или са дошли от други измерения. Вследствие на амнезията, която всички преживяваме, преди да навлезем в земното измерение, те не си спомнят нито възложените задачи, нито своя произход. Затова на тези красиви души им е трудно да се приспособят към нашия хаотичен свят. Тези души имат изключително важна роля, защото помагат на всички нас да изградим Новата Земя.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789549291650

Издателство

Език

български

Година на издаване

Корици вид

Мека

Брой страници

194

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Трите вълни доброволци и Новата Земя. Книга първа. Долорес Кенън“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.