Третият Иисус. Един радикален духовен проект. Възможно ли е да се живее според учението на Иисус?, Дипак Чопра

16.00 лв.

Автор: Дийпак Чопра 

Един радикален духовен проект. Възможно ли е да се живее според учението на Иисус?

Кой е Иисус? Дипак Чопра дава отговор, който е едновременно извисяващ и провокиращ днешните възгледи. Не съществува един Иисус, казва Чопра, а трима.

Описание

Третият Иисус. Един радикален духовен проект. Възможно ли е да се живее според учението на Иисус?, Дипак Чопра

Кой е Иисус? Дипак Чопра дава отговор, който е едновременно извисяващ и провокиращ днешните възгледи. Не съществува един Иисус, казва Чопра, а трима. Първият е историческият Иисус, човекът от плът и кръв, живял преди повече от две хилядолетия. Вторият Иисус е сътворена от Църквата идеализирана фигура с цел да оправдае хилядите години църковно господство и теология. Зад тези два образа е третият Иисус, радикалният мистичен учител, който учи последователите си как да променят света. Иисус, носител на уникален по мащаба си духовен проект за човечеството.

В „Третият Иисус“ Дипак Чопра изследва оригиналното послание на Иисус, разкриващо духовен водач с изключителна дълбина и вдъхновение, който ни води не само към ценностите на мира и любовта, но и към още по-изумителен духовен хоризонт – постигане на богосъзнание.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9544745950

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

264

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Третият Иисус. Един радикален духовен проект. Възможно ли е да се живее според учението на Иисус?, Дипак Чопра“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.