Топрецептите на Ванга, Яна Борисова

6.00 лв.

Taйнитe нa билкoвaтa и нaрoднaтa мeдицинa.

Какво пророчицата препоръчва при: болно сърце, бъбреци, тумори, диабед, алергии, неврози, кожни болести, кръвно, бронхити…

Описание

Топрецептите на Ванга, Яна Борисова

Taйнитe нa билкoвaтa и нaрoднaтa мeдицинa. Какво пророчицата препоръчва при: болно сърце, бъбреци, тумори, диабед, алергии, неврози, кожни болести, кръвно, бронхити…

Ванга е най-прочутата ни пророчица. И най-почитаната. Тук тачат името й, но в Русия е издигната почти в ранг на светица. За нея има много разкази, но все остава нещо недоизказано. Винаги можем да научим повече.

В тази книга сме събрали най-важното за Баба Ванга, като сме отсели това, което често й се приписва. И ако петричката пророчица е била най-вече предсказателка, не бива да се пренебрегва, че често е лекувала, като е давала рецепти, които са й диктували висшите духове. Тук сме събрали най-важните от тези рецепти.

Ванга е тормозена от комунистите, но и тачена от тях заради близостта си с Людмила Живкова. Виждала се е с Петър Дънов, Борис ІІІ, Тодор Живков, Кирсан Илюмжинов и др. Приписват й среща дори с Хитлер. През къщата ѝ тайно са се извървявали почти всички партийни лидери отпреди 1989 година. Ходил е и Петър Стоянов, преди да стане президент. Но пред дома ѝ се нареждали най-вече съвсем обикновени хора, с най-обикновените си тревоги – заради тях Ванга е получила свише своето тежко призвание, за да им помага.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789545152887

Издателство

Език

български

Корици вид

Мека

Година на издаване

Брой страници

128

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Топрецептите на Ванга, Яна Борисова“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.