Ти си Любимо дете на Вселената от Димитър Кръстев

14.00 лв.

Автор: Димитър Кръстев

От таи книга ще получите максимално близкия до истината интелектуален отговор на въпроса „Кой/коя съм аз?“ А този отговор е изключително важен, защото представлява най-дълбоката и здрава основа, върху която ще изградите живота на мечтите си! Ще се сдобиете със сериозни основания да цените и обичате себе си! А огънят на любовта ви към самите вас, ще ликвидира егото за вечни времена. Тази книга ще ви тласне по пътя на себеразпознаването ви като Любимо Дете на Вселената докато не получите и пълния, екзистенциален отговор на въпроса, кои сте вие, като го преживеете! Ще научите още Формулата на живота, благодарение..

Описание

Ти си Любимо дете на Вселената, Димитър Кръстев

От таи книга ще получите максимално близкия до истината интелектуален отговор на въпроса „Кой/коя съм аз?“ А този отговор е изключително важен, защото представлява най-дълбоката и здрава основа, върху която ще изградите живота на мечтите си! Ще се сдобиете със сериозни основания да цените и обичате себе си! А огънят на любовта ви към самите вас, ще ликвидира егото за вечни времена. Тази книга ще ви тласне по пътя на себеразпознаването ви като Любимо Дете на Вселената докато не получите и пълния, екзистенциален отговор на въпроса, кои сте вие, като го преживеете! Ще научите още Формулата на живота, благодарение на която ще излизате за секунди от каквато и да е лична драма! Ще овладеете четирите опори на истината, след което никой повече няма да може да ви заблуждава със сладки приказки и неосъществими обещания. Засегнати са и важни теми от пресечната зона между практичната психология и прагматичната философия, прости, но бързо и резултатно приложими решения на проблеми, които ви измъчват от дълго време. Ще разберете как да станете майстори в 6-те велики изкуства: на информацията, на желанията, отношенията, любовта, парите, живота. Ще усвоите тайната на пълноценния живот, която ще заработи за вас оттук-нататък, като ви помага свободно да сътворявате своето възможно най-прекрасно живеене, съответстващо перфектно на уникалната ви същност. А накрая ще разберете как чрез собственото си процъфтяване можете да помогнете за спасяване и на човечеството.

Тази книга съдържа есенцията на многогодишните ми търсения и открития в посоката как да живеем по-добре, както ние самите, така и общността, в която се намираме. Всички ние сме замислени и родени като прекрасни човешки същества. Една изумителна, съзидателна Вселена, впрягайки  цялата си творческа мощ е създала всеки един от нас. От различни гледни точки обосновавам тезата си за уникалността и ценността на всяко човешко същество, както и твърдението, че живеем в една „благоразположена” към нас Вселена.
Книгата не е написана в духа на позитивното бодрячество и добрите пожелания, а съдържа логически издържани доказателства и конкретни, практично приложими напътствия.

Например, ще научите още Формулата на живота, благодарение на която ще излизате за секунди от каквато и да е лична драма! Ще овладеете четирите опори на истината, след което никой повече няма да може да ви заблуждава със сладки приказки и неосъществими обещания.

Убеден съм, че ако се осъзнаят тези основни, скрити причини и техните следствия и всеки започне да действа по съответните начини, описани в книгата, то ние, като отделни индивиди, група хора, организации, общества или човечество, ще постигнем бързо и леко чудесни резултати в общуването и мирното си съвместното съществуване в този голям, красив, разнообразен и прекрасен свят, на тази гостоприемна и чудесна планета!

Себеразпознаването ни като Любими Деца на Вселената е спасението, лечението, правилният начин на мислене и чувстване, причината за всички желани следствия, лекарството срещу агресията и насилието, истинската опора на хуманизма, ключът към целия възможен успех, първоизточникът на безусловната доброта и любов!

Книгата съдържа и някои други мои открития и своеобразни изобретения, освен „Формулата на живота”, но и „факторът ВЕ”, както и много съвети и упражнения.

Дълбокото ми вътрешно убеждение е, че вместо Страшен съд, за хората трябва да има Истинско Разбиране и Весело Помилване!

А накрая ще видите как чрез собственото си процъфтяване може да помогнете за спасяване и на човечеството!

Все си мисля, че аз написах тази книга, но истината е, че тя определено искаше да бъде написана!

 

Много бих искал колкото може повече хора да прочетат и книгите ми, за да стана свидетел на тяхното ликуване след това!

Допълнителна информация

Автор

Издателство

ISBN

9789542902218

Година на издаване

Език

български

Корици вид

Мека

Брой страници

336

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ти си Любимо дете на Вселената от Димитър Кръстев“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.