Съдбовник, Емил Киров, Елена Геракова

29.00 лв.

Енергийна специфика на всеки ден от годината.Тотем на деня. Аромат на деня. Амулет на деня.

СЪДБОВНИК е наръчник за всеки ден, в който сме съчетали различни идеи. Всеки нов ден носи в своята звездна аура уникален потенциал. Посредством заложената информация в личната астрална карта на човека и уникалния енергиен модел на деня се създава фин резонанс, който задава специфични енергийни характеристики. Неподвижните звезди според астрологическата наука правят възможно да надникнем дори 50 години напред.

Описание

Съдбовник, Емил Киров, Елена Геракова

Енергийна специфика на всеки ден от годината.Тотем на деня. Аромат на деня. Амулет на деня.

Скъпи читателю,

идеята за тази книга се оформи в многобройните разговори с приятели и познати през годините, когато те споделяха проблемите си и търсеха причините за тях в Съдбата. А когато бяха спокойни и щастливи, забравяха за всичко… до следващия труден миг. („Съдбата ми е такава, просто нямам късмет, защо на мен се случва…“ и т.н.) Решихме да предложим нашия опит в книга, която да подкрепи всеки в приключението на живота-съдба.

СЪДБОВНИК е наръчник за всеки ден, в който сме съчетали различни идеи. Всеки нов ден носи в своята звездна аура уникален потенциал. Посредством заложената информация в личната астрална карта на човека и уникалния енергиен модел на деня се създава фин резонанс, който задава специфични енергийни характеристики. Неподвижните звезди според астрологическата наука правят възможно да надникнем дори 50 години напред. Ден по ден, тези характеристики са закодирани в календара. Разбира се, очертаните тенденции са общи, но отчитането им и съобразяването с тях може да направи дейността ни по-успешна, а осъзнаването на света – по-задълбочено и по-цялостно.

Да опознаем звездния модел на деня, да се съобразим с динамичната астрална карта е път да навлезем по-навътре в тайните на Всемира. Всеки нов ден в нашия живот носи скрито послание, което може да бъде разчетено и да бъде своеобразен импулс в усилието ни да направим този свят прекрасен!

Емил Киров и Елена Геракова

Допълнителна информация

Автор

,

ISBN

9544747497

Издателство

Език

български

Година на издаване

Формат

153×200 мм.

Брой страници

752

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Съдбовник, Емил Киров, Елена Геракова“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.