Слава Севрюкова – oракулът на България, Яна Борисова

6.00 лв.

Пpоpочecтвa, peцeпти, знaмeния.

Слава Севрюкова е една от най-почитаните български ясновидки. Проявява част от заложбите си още като дете, ненавършила десет години.

  • пpовиждa в бъдeщeто от 10-годишнa;
  • e личнa яcновидкa нa Цap Боpиc тpeти и Лулчeв;
  • обeдинявa eнepгиятa cи c Пeтъp Дънов зa общи ceaнcи.

Описание

Слава Севрюкова – oракулът на България, Яна Борисова

Пpоpочecтвa, peцeпти, знaмeния.

В книгaтa щe нaмepитe инфоpмaция зa Cлaвa Ceвpюковa, която:

  • пpовиждa в бъдeщeто от 10-годишнa;
  • e личнa яcновидкa нa Цap Боpиc тpeти и Лулчeв;
  • обeдинявa eнepгиятa cи c Пeтъp Дънов зa общи ceaнcи.
Коя е Слава Севрюкова
Слава Севрюкова е една от най-почитаните български ясновидки. Проявява част от заложбите си още като дете, ненавършила десет години. Една от вероятните причини за това е наследственият фактор – и майката, и бабата на Слава имат досег с езотериката по един или друг начин. Баба й е била знахарка и билколечителка, а майка й е притежавала умението да гадае и да предвижда съдбата.
Севрюкова се ражда и израства в Нова Загора. Къщичката, в която е живяло шестчленното семейство, се намирала в края на града, по пътя за Стара Загора, срещу казармите. Самата Слава оценява семейството си като „средна ръка“ и нерядко се случва да търпят лишения.
Дарбата си Слава осъзнава твърде рано – двамата й братя се бият на фронта заедно с баща им. Цялото семейство очаква вест от мъжете, но писмо така и не идва. Малката Слава обаче „видяла“, че чаканата депеша е захвърлена върху кухненската маса на техни роднини. По-късно, когато работела нощна смяна във фабрика, чува гласа на Христос, който й пошепнал, че името й ще се прочуе из целия свят, но чак сред смъртта й.
В онези години в Нова Загора има лазарет, в който се лекуват пострадалите войници. Слава, тогава шестнайсетгодишна, доброволно полага грижи за ранените и така се запознава със Степан Севрюков, бъдещия си съпруг. Белогвардеецът Степан се озовава там, тежко ранен в крака. Той дълго се лекува във военната болница, а Слава от самото начало се грижи за него като за особено близък човек.
Семейният им живот е тежък, изпълнен с лишения, несгоди и бедност. Въпреки трудностите гадателката не роптаела, а споделяла пред близки, че това е кармата от предишното й прераждане. Сега тя била измолила от висшите си наставници от духовния свят тежка инкарнация, за да може да подпомогне духовното си развитие. Казвала, че в предния си живот била надменна руска благородничка и със страдания в настоящия си бит трябвало да изкупи вината си. Изтъквала, че сегашният й съпруг е бил до нея и в минали животи, но тогава тя не била способна да го обича безрезервно, затова сега са се върнали на земята отново двамата, за да поправят грешките си.
Гадателката се справя с нелеката си задача – остава до съпруга си до самия му край. Помага му и се грижи отдадено, а след като Степан издъхва, Слава споделя през най-близките си: „Получих осенение от Духовния си учител: Чадо мое, ти разчисти с търпение измъчващата те тегоба. Никога вече няма да срещнеш в плът този дух. Това съществувание те пречисти и обогати“. По този начин Слава успява да неутрализира или „изчисти“ натрупаната негативна карма от предишни прераждания.
Във всекидневието си Севрюкова се придържала към стриктен пост – без храна и вода в часовете между 6 и 18.
Тя е може би единствената ясновидка в света, която се е занимавала основно с наука, макар да е завършила само четвърти клас. Мисловно е контактувала с живи и мъртви, с животни и растения, правила е глобални пророчества. Избягвала е гадателството. Затова казва: „Аз не гадая, аз знам“. Признава, че черпи информация от Космическия разум.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789545152702

Издателство

Език

български

Корици вид

Мека

Година на издаване

Брой страници

112

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Слава Севрюкова – oракулът на България, Яна Борисова“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.