Сфинксът, Мастър Чоа Кок Сюи

12.00 лв. 4.00 лв.

Разглеждайки Сфинкса като древен изначален символ на Универсалната истина, книгата ще помогне на онези, които се стремят към усъвършенстване, да стъпят на духовния път. Всеки може да почерпи сила от множеството практически възможности за прилаганена идеите на Мастър Чоа Кок Сюи в ежедневието, както и от мъдрите насоки за духовно развитие.

Описание

Сфинксът, Мастър Чоа Кок Сюи

Мастър Чоа Кок Сюи, международен авторитет в областта на лечението с енергия, е известен на българските читатели.

ИК „Кибеа“ публикува неговите книги „Чудеса на лечението с прана“ (2003 г.) и „Лечение с прана за напреднали“ (2009 г.), които отдавна са класика в световната литература за алтернативни терапии и езотерика. Книгата пред вас е първата, издадена след смъртта на автора (2007 г.). Материалите, използвани в „Сфинксът“, са подбрани от семинарите на Мастър Чоа Кок Сюи и личните бележки на Шарлот Андерсън, негов редактор и партньор в живота. Разглеждайки Сфинкса като древен изначален символ на Универсалната истина, книгата ще помогне на онези, които се стремят към усъвършенстване, да стъпят на духовния път. Всеки може да почерпи сила от множеството практически възможности за прилаганена идеите на Мастър Чоа Кок Сюи в ежедневието, както и от мъдрите насоки за духовно развитие.

Мастър Чоа Кок Сюи (1952—2007) е духовен учител, международен лектор и автор, чийто обикновен и директен стил прави възможно и лесно усвояването на техниките за енергийно лечение, които той преподава. Той е президент-основател на Института за духовни изследвания (Institute for Inner Studies), Световната фондация за лечение с пранична енергия и учредител на МЧКС (Мастър Чоа Кок Сюи), Архатик йога ашрам в Пуне, Индия.

Мастър Чоа Кок Сюи е и автор на повече от 20 забележителни книги, преведени на много езици: „Чудеса на лечението с прана“, „Лечение с прана за напреднали“, „Психотерапия с прана“, „Медитации за душевна реализация“, „Универсална и кабалистична медитация върху Молитвата към Бога“, „Духовната същност на човека: Чакрите и Кабалистичното дърво на живота“ и др.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9544745547

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

160

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сфинксът, Мастър Чоа Кок Сюи“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.