Светилата. Семинари по психологическа астрология. том трети, Лиз Грийн и Хауърд Саспортас

13.00 лв.

Пcиxoлoгията на Слънцeтo и Луната в xopocкoпа

Луната и Слънцето символизират два изначални и много различни психологически процеса, които действат у всички ни. Лунното сияние, което примамва обратно към регресивното сливане с майката и безопасността на първичния съд, ни учи как да се свързваме, да изпитваме съпричастност и да се грижим за самите себе си.

Описание

Светилата. Семинари по психологическа астрология. том трети, Лиз Грийн и Хауърд Саспортас

Пcиxoлoгията на Слънцeтo и Луната в xopocкoпа

Луната и Слънцето символизират два изначални и много различни психологически процеса, които действат у всички ни. Лунното сияние, което примамва обратно към регресивното сливане с майката и безопасността на първичния съд, ни учи как да се свързваме, да изпитваме съпричастност и да се грижим за самите себе си. Слънчевата светлина, която ни води към тревожността, самотата и опасността, разкрива нашата скрита божественост и правото ни да бъдем горди съсъздатели на Божията Вселена.

Лиз Грийн и Хауърд Саспортас са съоснователи на Центъра по психологическа астрология. Саспортас умира през май 1992 година и кончината му е голяма загуба за сферата на хуманистичната психология, психосинтезата и астрологията. Лиз е анализатор на Юнг и автор на добре познатите творби:

Сатурн – нов поглед към един стар дявол”, „Хороскопът в проявление”, „Изкуството да откраднеш огън”. Заедно със Хауърд Саспортас е съавтор на останалите три тома от семинарите по психологическа астрология: „Динамиките на подсъзнанието”, „Светилата”, „Вътрешните планети”.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789548610562

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

304

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Светилата. Семинари по психологическа астрология. том трети, Лиз Грийн и Хауърд Саспортас“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.