Ръководство за спокойствие и разбиране от Димитър Кръстев

14.00 лв.

Автор: Димитър Кръстев

От тази книга се разбира как на практика да се прилага теорията от първата ми книга „Дуоника – печелившата стратема за живеене”, когато целта е да се запази хладнокръвие и способност за трезва преценка на ситуацията. Развити са много по-подробно и приложимо две от състоянията на така наречената от мен „Формула на живота”, която е разгледана в пълния й вид в книгата ми „Ти си Любимо Дете на Вселената”.

Описание

Ръководство за спокойствие и разбиране от Димитър Кръстев

Oт тази книга се разбира как на практика да се прилага теорията от първата ми книга „Дуоника – печелившата стратема за живеене”, когато целта е да се запази хладнокръвие и трезва преценка на ситуацията.

Става ясно как гневохоликът може да се превърне в спокоен, уравновесен и радващ се на живота си човек! И то без воля, насилие и потискане на емоциите! А чрез спокойствие и разбиране.

Овладява се способността да се запазва спокойствие, съобразителност и будност дори в най-стресиращите ситуации.

Читателят може да се научи как ясно да преценява положението дори когато всички останали се паникьосват и реагират първосигнално.

Дадени са начините за извличане на полезното знание, вместо случващото се да се описва в драматични и фрустриращи човека понятия.

Разработени са и десетки конкретни обикновено стресиращи казуси с разнообразни начини за излизане от неблагоприятното положение и предотвратяването им в бъдеще.

Тази книга е замислена и като опора и справочник, когато се провеждат курсове и занимания с хора, решили да се разделят с гневните си модели на поведение и да повишат качеството на своето живеене.

Развити са много по-подробно и практично приложимо две от състоянията на така наречената от мен Формула на живота, която е разгледана в пълния й вид в книгата ми

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789542902355

Издателство

Година на издаване

Брой страници

231

Език

български

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ръководство за спокойствие и разбиране от Димитър Кръстев“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.