Рейки и скъпоценни камъни, Урсула Клингер-Оменка

8.00 лв.

Активиране на вашите лечителски сили. Свързване с универсалната жизнена енергия чрез терапия със скъпоценни камъни.

Универсалната жизнена енергия Рейки привежда физическите и емоционалните функции на тялото в тяхната първоначална хармония, а скъпоценните камъни концентрират светлинните сили и цветовите вибрации в чакрите, което е много важно за постигането на цялостна жизненост и благополучие на всички нива.

Описание

Рейки и скъпоценни камъни, Урсула Клингер-Оменка

Активиране на вашите лечителски сили. Свързване с универсалната жизнена енергия чрез терапия със скъпоценни камъни.

Универсалната жизнена енергия Рейки привежда физическите и емоционалните функции на тялото в тяхната първоначална хармония, а скъпоценните камъни концентрират светлинните сили и цветовите вибрации в чакрите, което е много важно за постигането на цялостна жизненост и благополучие на всички нива. Чрез свързване на Рейки и терапията със скъпоценни камъни силите за самолечение се активират по естествен начин.

В тази книга Урсула Клингер-Оменка, Рейки Майстор и специалист по кристалотерапия, свързва ефективните лечебни сили на Рейки и скъпоценните камъни, с чиято помощ можете да събудите Божественото си светлинно съзнание, така че да излекувате духа и тялото си, за да вървите по избрания от вас духовен път. Авторката описва богатия си опит в течение на много години за работа с Рейки и скъпоценни камъни, както и практическото им приложение за добруването на всички живи същества. Дадени са основни практики от Рейки, техники за балансиране на чакрите и комбинирано лечение с Рейки енергия и седем избрани скъпоценни камъка за постигане на физическа и духовна цялост.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789546263339

Издателство

Година на издаване

Брой страници

160

Език

български

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Рейки и скъпоценни камъни, Урсула Клингер-Оменка“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.