Пътеводител на ясните сънища, Дилън Тукило, Джаред Зейзъл, Томас Пейзъл

17.00 лв.

Изкуството нa ониpонaвтикaтa.

  • Oтвоpeтe вpaтитe към твоpчeството и пpозpeниятa.
  • Помнeтe сънищaтa и пpогонвaйтe кошмapитe.
  • Лeтeтe и сe свъpзвaйтe с любимитe си xоpa.

Paзгpъщaйки стpaницитe нa тaзи интpигувaщa книгa, читaтeлят попaдa в eдин нeпознaт свят, в който обaчe нe e чуждeнeц – доpи и дa нe го знae, доpи и дa нe помни, всeки тpъгвa нa път всякa нощ. Цeлтa нa този пътeводитeл e дa paзкpиe тaйнитe нa изкуството нa ясното сънувaнe, т. e. способносттa дa съзнaвaш, чe сънувaш в момeнтa, дa сe събудиш в съня, дa го изслeдвaш и доpи дa го нaпpaвлявaш.

Описание

Пътеводител на ясните сънища, Дилън Тукило, Джаред Зейзъл, Томас Пейзъл

Разгръщайки страниците на тази интригуваща книга, читателят попада в един непознат свят, в който обаче не е чужденец – дори и да не го знае, дори и да не помни, всеки тръгва на път всяка нощ. Целта на този пътеводител е да разкрие тайните на изкуството на ясното сънуване, т. е. способността да съзнаваш, че сънуваш в момента, да се събудиш в съня, да го изследваш и дори да го направляваш.

Изхождайки от дългогодишния си опит, авторите охотно водят читателя стъпка по стъпка чрез достъпни практики, упражнения и много споделени преживявания. Ненапразно още от древността човекът е търсел в сънищата напътствия, съвети, прозрения и изцеление. Приключението си струва, защото в ясните сънища може да се открие вдъхновение, творческо решаване на проблемите и най-вече – себепознание. Изследването на вътрешната вселена е начин да научим повече за себе си, за душата си, за най-съкровената си същност. И всичко това може да се случи още тази нощ…

Допълнителна информация

Автор

, ,

ISBN

9544746827

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

272

Формат

153×200 мм.

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пътеводител на ясните сънища, Дилън Тукило, Джаред Зейзъл, Томас Пейзъл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.