Проктология на щастието. Пътеводител на глупака по вътрешното пространство на щастието, Григорий Курлов

13.99 лв.

Защо Глупакът присъства в книгите му? С присъщия си образен език Курлов пояснява, че Глупакът не е образ, не е персонаж и дори не е авторски прийом, той е просто…Глупак. От Глупака няма къде да се скриете, ако веднъж сте го открили у себе си.

Описание

Проктология на щастието. Пътеводител на глупака по вътрешното пространство на щастието, Григорий Курлов

Григорий Курлов е автор на твърде провокативни, дори шокиращи книги. Като „Проктология на щастието“ например, която предлагаме на вашето внимание. Той е майстор по холистична терапия, фулолог и психолог, създател и водещ в Школата за холистично съзнание, известна като Школа за Глупака.

Защо Глупакът присъства в книгите му? С присъщия си образен език Курлов пояснява, че Глупакът не е образ, не е персонаж и дори не е авторски прийом, той е просто…Глупак. От Глупака няма къде да се скриете, ако веднъж сте го открили у себе си. Ще усещате присъствието му навсякъде и ще слушате глупавия му смях и язвителни бележки. Той винаги ще ви буди от състоянието на умствена летаргия. Това е моят Глупак! – заявява той, но е възможно и на вас да ви свърши работа.

Все пак за какво е тази книга? Освен за Глупака тя е и за Щастието, но от опаката му страна. Тя е насмешка над вашата сериозност, целта й е да ви изтръгне от сънливостта, да ви попречи да заспите отново.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9786191530984

Издателство

Език

български

Година на издаване

Корици вид

Мека

Брой страници

268

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Проктология на щастието. Пътеводител на глупака по вътрешното пространство на щастието, Григорий Курлов“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.