Подсъзнанието може всичко от Джон Кехоу

12.99 лв.

  • Автори: Джон Кехоу

НОВО ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ

Постигналата феноменален успех по целия свят книга на Джон Кехоу „Подсъзнанието може всичко” излиза отново на български език в изцяло обновено и допълнено издание. Независимо каква е основната цел в живота ви, можете да я постигнете – само трябва да използвате Силата на мисълта.

Описание

Подсъзнанието може всичко от Джон Кехоу

НОВО ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ

 

Овладейте техниките на силата на мисълта!
Разкрийте истинския си потенциал!

Осъществете творчески тактики за успешен живот!

Постигналата феноменален успех по целия свят книга на Джон Кехоу „Подсъзнанието може всичко” излиза отново на български език в изцяло обновено и допълнено издание. Независимо каква е основната цел в живота ви, можете да я постигнете – само трябва да използвате Силата на мисълта. Това е по-скоро практика, а не философия. Като отделяте минимум 20 минути на ден за отработване на техниките, формулирани от Джон Кехоу, ще постигнете зашеметяващи резултати в посока на подобряване на собствения ви живот. Първата стъпка е да обърнете внимание на потока на мислите във вашето съзнание и да го насочите правилно. Всичко съществува като възможност – иска се само да го захраните с необходимата енергия и ще постигнете целта. Можете да посадите в съзнанието си всякаква мисъл, идея, вярване и то ще ги възприеме, ако е подадена заедно със съответната емоция и затвърдена чрез повторение. Накарайте ума си да мисли за благосъстояние, щастие, успех и здраве и да избягва негативните емоции като страх и загриженост. Вътре във вас живее второ съзнание, скрито и мистериозно, и това е подсъзнанието. За да разберете как точно двете съзнания си взаимодействат, трябва да осъзнаете, че нашето подсъзнание надхвърля всякакво въображение. Чрез интуицията, сънищата, чувствата и предчувствията то ни води до идеи, прозрения и решения.

Най-успешната програма за развиване на силата на мисълта
„Подсъзнанието може всичко” е част от система променящи живота принципи, които ще окажат огромен ефект, стига да ги приложите.

Научете как да елиминирате тревогата, страха, омразата, негативните оценки и всякакви отрицателни мисловни модели.

Открийте множеството възможности, с които е изпълнен животът, и ги реализирайте.

Използвайте въображението си и генерирайте идеи за по-добър живот.

Окуражавайте другите около вас, както и самите себе си.

Използвайте интуицията си.

Тренирайте ума си за великолепни резултати.

Световноизвестният канадски лектор и филантроп Джон Кехоу формулира програмата за развиване на силата на мисълта преди повече от 30 години. През 1975 г. Кехоу се оттегля в уединение и прекарва три години в усилено проучване на механизмите на човешкото съзнание. Три години по-късно започва да обучава хората на принципите, които формулира, и добива феноменален успех по целия свят, включително и в България. Към изцяло новото издание на български език Джон Кехоу включва и нова глава за елиминирането на отрицателните мисли и специално обръщение към българските си читатели

 

Допълнителна информация

Автор

Издателство

ISBN

978-954-761-531-1

Език

български

Корици вид

Мека

Брой страници

204

Година на издаване

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Подсъзнанието може всичко от Джон Кехоу“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.