Отвъдният живот на Били Фингърс от Ани Кейгън

12.95 лв.

  • Автори: Ани Кейгън

Били е един от така наречените „пътници между световете„, известни още на древните гърци. Ролята им е да са посредници или вестоносци между царството на живите и царството на мъртвите.

Описание

Отвъдният живот на Били Фингърс от Ани Кейгън

Ани Кейгън не е медиум, нито екстрасенс. Тя не е имала близки до смъртта преживявания. Необикновената й история обаче открехва вратата към отвъдния свят и разкрива живота в нова перспектива.

Когато брат ѝ Били внезапно умира, Ани е съкрушена. Тя се затваря в себе си и изпада в депресия, докато един ден не чува гласа на брат си. Така започва този необикновен диалог. В началото Ани си мисли, че има халюцинации или полудява, докато не получава многобройни доказателства за истинността на преживяването си.

Били е един от така наречените „пътници между световете„, известни още на древните гърци. Ролята им е да са посредници или вестоносци между царството на живите и царството на мъртвите. Задачата на Били е да предаде информация на Ани, а чрез книгата ѝ – на голям кръг хора, за това какво се случва след смъртта. Убедително и живо той описва живота в отвъдния свят и разкрива смисъла на съществуването ни на земята. Говори за необятната и всеизпълваща Божествена любов, която е най-отличителната характеристика на отвъдния свят. Там ограниченията на времето и пространството не съществуват – душата може да пътува между различните светове и вселени, между миналото и бъдещето. Целта ѝ е да интегрира наученото през различните животи и най-важното: да си спомни своята истинска, божествена същност.
„Позволете на Били Фингърс да ви поведе на пътешествие до света, който ви очаква, когато напуснете земната си обвивка. Чрез сестра си Ани той ще ви пренесе в царството на възможностите, за да видите какъв е животът в света на Духа. Дошло е времето да се запознаете с духовния свят и Били е идеалният водач.“
Джеймс ван Прааг, бестселъров автор на „Разговори с небесата“

„Древните гърци са имали специално име за хората, които са били задържани между този свят и отвъдния. Наричали са ги „вестители между световете“. Книгата на д-р Кейгън е отличен пример за този феномен.“
Д-р Реймънд Мууди, автор на „Живот след живота“

 

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789542614739

Издателство

Език

български

Корици вид

Мека

Брой страници

192

Година на издаване

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Отвъдният живот на Били Фингърс от Ани Кейгън“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.