Осъзнай тялото, излекувай духа, Джоан Борисенко

12.00 лв. 6.00 лв.

Книгата преобръща установените представи и показва как да вземем в свои ръце собственото си физическо и емоционално здраве.

Описание

Осъзнай тялото, излекувай духа, Джоан Борисенко

Книгата преобръща установените представи и показва как да вземем в свои ръце собственото си физическо и емоционално здраве.

Чрез уникална смесица от ментални и физически упражнения д-р Борисенко ви учи как да почерпите от ума си сила за релаксация, за да укрепите имунната си система, да превъзмогнете хроничната болка и да облекчите симптомите на множество заболявания, свързани със стреса.

Вдъхновяваща, успокояваща и практична, „Осъзнай тялото, излекувай духа“ ни води до ново разбиране за болестта и здравето и показва как всеки от нас може да вземе дейно участие в лечението на себе си.

Джоан Борисенко

Д-р Джоан Борисенко е един от основателите и бивш директор на клиниката „Дух/Тяло“ към Отдела по бихейвиористична медицина при болницата „Ню Инглънд Дикънес“, Харвардски медицински колеж. Клетъчен биолог, психолог и инструктор по йога и медитация, тя защитава докторат в Харвардския медицински колеж, а изследванията й се простират от биологията на раковите клетки до новия медицински синтез, наречен психоневроимунология.

Понастоящем е президент на корпорацията „Здравни Науки Дух/Тяло“, консултираща болници и предприятия.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9544743901

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

250

Формат

130х200 мм.

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Осъзнай тялото, излекувай духа, Джоан Борисенко“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.