ОМ за всеки ден, Мадисън Тейлър

17.00 лв. 8.00 лв.

Книгата е сборник с послания за изцеление, съзнателност и благополучие.

Съпътстваща известния сайт www.dailyom.com, тя е ценен наръчник, който ще ви помогне да постигнете баланс и благополучие чрез усъвършенстване на съзнанието. Четейки размислите, свързани с теми като медитация, взаимоотношения, природа и много други, ще откриете как те изпълват вашия житейски път с повече смисъл.

Описание

ОМ за всеки ден, Мадисън Тейлър

Вдъхновяващата книга във вашите ръце е сборник с послания за изцеление, съзнателност и благополучие. Съпътстваща известния сайт www.dailyom.com, тя е ценен наръчник, който ще ви помогне да постигнете баланс и благополучие чрез усъвършенстване на съзнанието. Четейки размислите, свързани с теми като медитация, взаимоотношения, природа и много други, ще откриете как те изпълват вашия житейски път с повече смисъл.

Нежната, утвърждаваща мъдрост, която блика на тези страници, ще направи всеки ваш ден малко по-щастлив, по-спокоен и по-удовлетворителен. Ще ви запознае с някои аспекти на величието на Майката Природа, които може би досега не сте забелязвали, ще ви поведе към така жадувания вътрешен мир и ще ви вдъхнови да прегърнете промените във всяко кътче на своето съществувание. Когато откриете съзнанието си за тези нови възможности, ще установите, че силата да сътворите един по-пълноценен и целеустремен живот винаги е била във вас. „ОМ за всеки ден“ представлява универсален подход към холистичен живот за ума, тялото и духа, и подкрепя хората, които искат да живеят съзнателно.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9544744908

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

370

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ОМ за всеки ден, Мадисън Тейлър“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.