Обичам те според зодията

6.99 лв.

„Обичам те според зодията“ е книга за любовта. В нея ще намерите отговори на въпросите защо някой ни привлича неудържимо, а в компанията на друг се чувстваме комфортно. Как ва намерим най-късия път към сърцето на любимия човек и можем ли да си върнем загубената любов?

Код: 9879549277029 Категории: , Етикети: , , , ,

Описание

  • Какво е отношението на различните зодии към любовта
  • Коя зодия с коя си подхожда и защо
  • Как да впечатлим човек от някоя зодия
  • Какво е отношението на хората от различните зодии към секса

„Обичам те според зодията“ е книга за любовта. В нея ще намерите отговори на въпросите защо някой ни привлича неудържимо, а в компанията на друг се чувстваме комфортно. Как да намерим най-късия път към сърцето на любимия човек и можем ли да си върнем загубената любов?

Авторът Марияна Добранова е астролог. Написването на книгата „Обичам те според зодията“ е продиктувано от желанието на хората да научат повече за тези, които обичат.

Марияна Добранова е зодия Скорпион. Правила е астрологични прогнози за национални медии и популярни издания. В момента е главен редактор на интернет списание.

Първата книга на Марияна Добранова е „Зодии на вкус“, тя е свързана с рационалното хранене според зодиакалния знак, а втората – „Зодии на път“, ни учи къде и как да пътуваме според зодията си.

Авторът Марияна Добранова е астролог. Книгата „Матрицата на Успеха-Предопределено ли е?“ е последната и книга. Марияна изготвя астрологични прогнози за национални медии и популярни издания. В момента е главен редактор на интернет списанието www.astrocafe.info.

Други нейни книги са: „Мъдростта на Зодиака-Как да продължим в Ерата на Водолея“„Обичам те според зодията”, „Зодии на вкус“ и „Зодии на път”, която ни учи къде и как да пътуваме според зодията си.

Допълнителна информация

Автор

Издателство

ISBN

9789549277081

Език

български

Корици вид

Мека

Година на издаване

Брой страници

192

Вид