Нумерология на древните магове

19.00 лв. 14.99 лв.

Налично

(1 клиентски отзив)

Нумерология на древните магове

Автор: Даниела Тодорова – Кабала

Книгата „Нумерология на древните магове” е малка енциклопедия, обединяваща в себе си знанията на халдейците, ведите, китайците, дао и кабала. Тя ще ви поведе на пътешествие към вас самите, чрез знаците, кодирани в името и числата, определили земната ви поява. Дори да нямате познания по астрология, книгата ще ви даде възможност да направите нумерологичен хороскоп на вас и близките ви, за да откриете тънките нишки, които ви свързват или разделят.

 

Налично

Описание

Нумерология на древните магове

Защо в някои дни се чувстваме щастливи? Защо срещаме хора, които по неясни причини ни привличат или отблъскват? Защо животът на едни е труден, а на други лесен? Тайната е в числата, които кодират нашата поява и житейските пътеки, по които вървим.

Книгата „Нумерология на древните магове” е малка енциклопедия, обединяваща в себе си знанията на халдейците, ведите, китайците, дао и кабала. Тя ще ви поведе на пътешествие към вас самите, чрез знаците, кодирани в името и числата, определили земната ви поява. Дори да нямате познания по астрология, книгата ще ви даде възможност да направите нумерологичен хороскоп на вас и близките ви, за да откриете тънките нишки, които ви свързват или разделят.

Няма непоправими неща и вечни присъди. Маговете на собствения си живот сме ние и можем да преодолеем миналите си грешки, за да продължим напред. Всичко е в нашите ръце, ум и вяра, че сме достатъчно силни, за да се справим с предизвикателството да живеем пълноценно.

 

 

СЪДЪРЖАНИЕ НА „НУМЕРОЛОГИЯ НА ДРЕВНИТЕ МАГОВЕ“

Книгата започва с разглеждането на различните системи в нумерологията и тяхната история.

Значението на числата и тяхното магическо графично изображение, значение на Царските числа и кармичните уроци на числата.

Анализ на т.нар. Кармични числа в нумерологията и основни характеристики на двузначните числа.

Здравословните проблеми, които съпътстват отделните вибрации и четирите елемента, на които отговарят числата.

Анализ на рожденото име и житейския път.Анализ на вибрациите на душата и на личността в материален план.

Други системи за изчисление. Особени години и часовете на раждане.

Изчисляване на личната година и планетарните цикли в индивидуалния ви епицикъл

Нумерологичен анализ на астрологичната ви карта.

 

 

ДРУГИ ТЕХНИКИ В НУМЕРОЛОГИЯТА ОТКЪС ОТ КНИГАТА „НУМЕРОЛОГИЯ НА ДРЕВНИТЕ МАГОВЕ

В нумерологията, освен изчисляването на датата ви на раждане и на името ви, има и други важни техники, които ще подскажат  в каква степен ще се развитие човек на мястото, в което е роден.

Изчисляването на пълното име не е достатъчно, за да разкрием защо индивидът има трудности и препятствия. Много често, хората не се чувстват комфортно на определено място. Някои от тях емигрират и постигат много, други се местят в различен град от този, в който са родени и израстнали. Това е много важен фактор в нумерологията. Когато искаме да разберем къде личността  ще се развива най-добре,трябва да направим анализ на града, в който живее или в който би искал да се премести. Истинската същност на мястото се изследва по по неговите гласни букви, защото те дават скритите неща, които са извън блясъка на външния поглед.

Например:

Русе- 2(У)+6 (Е)=8- градът дава хора със способности и признание. Бързо натрупване на капитал, но с голяма вероятност  от загуба.

РУСЕ=7- в този град, нещата се случват по-бавно и не е подходящ за прекалено дейни и силно мотивирани хора. Русе е за тези, които са се отдали на съзерцание и могат да развият своите способности за разбиране на Космическите закони. Град на магията. Притежава линията на Белите магове и е насочен към развитие на настоящето. Има известна статичност и предопределеност в този град.

ВАРНА-1 (А)+ 1 (А)= 2 – числото на порока, но и на колебанията, дипломацията, пасивността и майчинството, женствеността.

ВАРНА= 9- тук съществува противопоставяне на духовното и материалното. Борбата между тези две крайности и огромна. Балансирането им е много важно. Има много хора с големи езотерични познания, които не винаги използват знанията си за доброто на останалите. Много често, материята надделява над духа, но в този град можете да се занимаватекакто  с мистицизъм, така и с печеленето на пари. Не винаги ще получавате това, което искате нужно е да използвате дипломатичността си и да не съжалявате за това, което ще загубите. Целите в този град се използват за самодоказване, което ще доведе до големи промени в материалното състояние. Тук също присъства и линията на Черното братство. Във Варна могат да живеят хора, които се занимават с астрология или с нови технологии, или там, където може да се използва независимостта и оригиналността на характера на индивида.

БУРГАС- 2(У) + 1 (А)= 3- числото на блясъка и комуникациите.

БУРГАС = 8 – в Бургас виждаме една малко  по-тежка програма и там е много важно какво мисли и предприема човек. Тук, в пълна степен действа законът за причината и следствието. Навиците и инстринктите са засилени и условията на живот са от първостепенно значение за хората, които живеят в този град. Развитието е насочено към настоящето и към добиване на емоционална стабилност. Бургас е град на оригиналните идеи и на авантюрите. Ще еволюира и ще се развива бързо.

Комбинирането на числата на душевното пробуждане и числата на градовете ще покаже потенциалната съвместимост на личността и мястото, където тя живее. Можете да експериментирате и да включите числовия анализ и на определени държави.

Даниела Тодорова – Кабала

Допълнителна информация

Автор

Език

български

Вид

1 отзив за Нумерология на древните магове

  1. Avatar

    Иглика Пеева

    Успех на книгата! И успех изобщо!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.