Молитви : Единение със Създателя, Дон Мигел Руис

8.00 лв.

Изчерпан

Дон Мигел Руис разкрива могъщата сила на молитвата, способна да пробуди любовта и радостта в сърцето на всеки човек и да го поведе към единение със Създателя. С нея навлизаме във вътрешната тишина на ума, сетивата ни се пробуждат за красотата на птичите песни, за почукването на дъжда и биенето на сърцето си. В молитва възвръщаме божественото си съзнание и смирено приемаме собствената си божественост.

Изчерпан

Описание

Молитви : Единение със Създателя, Дон Мигел Руис

Дон Мигел Руис разкрива могъщата сила на молитвата, способна да пробуди любовта и радостта в сърцето на всеки човек и да го поведе към единение със Създателя. С нея навлизаме във вътрешната тишина на ума, сетивата ни се пробуждат за красотата на птичите песни, за почукването на дъжда и биенето на сърцето си. В молитва възвръщаме божественото си съзнание и смирено приемаме собствената си божественост. В молитвеното единение с нашия Създател ние, неговите творения, сме любовта, дарена от него и общуваме със същността на всичко съществуващо, приближаваме с една крачка към постигането на нашите желания.

Молитвата удовлетворява нуждата на човека от Бог, вдъхновение и себеутвърждаване и ако си повярваме, многократно засилваме намерението си да го осъществим.

Посланието на Дон Мигел Руис идва право от сърцето, за да ни каже как да намерим любовта, истината и свободата по свой собствен начин.

 

Дон Мигел Руис

Роден в семейство на лечители и е отгледан в провинциално Мексико от майка курандела (лечителка) и дядо нагуал (шаман). Близките очаквали от него да прегърне многовековното наследство на лечители и учители и да продължи езотеричната толтекска традиция. Вместо това, привлечен от съвременния живот, Мигел решава да учи медицина и да стане хирург. Но един инцидент, едва не довел до смъртта му, променя живота му завинаги. Късно една вечер в началото на седемдесетте години той внезапно се събудил, след като заспал на волана. В същия миг колата се блъснала в бетонна стена. Дон Мигел си спомня, че не бил във физическото си тяло, докато спасявал двамата си приятели. Шокиран от преживяното, той се заема със задълбочено самоизследване. Посвещава се на усъвършенстването на древната мъдрост на предците си, учи се от майка си и чиракува при могъщ шаман в Мексиканската пустиня. Дядо му , вече покойник, продължава да го учи в сънищата му. Съгласно традицията на толтеките нагуалът напътства индивида към лична свобода. Дон Мигел Руис е нагуал от рода на Рицаря на Орела, решил да сподели с нас мъдростта на древните толтекски учения.

Автор е на бестселърите „Четирите споразумения“ и „Умението да обичаш „.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9544746087

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

112

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Молитви : Единение със Създателя, Дон Мигел Руис“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.