Медитация „Интегриране на душата“, Сал Ракели

20.00 лв.

Налично за предварителни продажби

„Интегрирането на душата е изкуството на синхронизирането на всички части, така че те да могат да работят заедно като Едно Същество.“

Налично за предварителни продажби

Код: 9789549291636 Категории: , Етикети: , , , ,

Описание

Медитация „Интегриране на душата“, Сал Ракели

„Интегрирането на душата е изкуството на синхронизирането на всички части, така че те да могат да работят заедно като Едно Същество.“
Сал Ракели

Добре дошли в зората на новата Златна Епоха! Може би се питате: „Но къде е тя?“ Ние сме в процес на раждането на една прекрасна Нова Земя; при все това навсякъде около нас виждаме нищета, страдания, бедност, замърсявания и всякакви болести. Въпреки че ни е обещан един нов свят на мир и изобилие, пътят към проявлението му няма да бъде лесен. Ние сме очите, ушите, ръцете и краката на Бог, Изразени чрез физически тела на Земята. По-просто казано, Бог помага на онези, които помагат на себе си.
Като съ-творци с Бог от нас зависи дали ще създадем този нов свят. Тази книга започва, като ни показва защо светът е в това положение, а след това ни обяснява как да го променим, така че да доведем тази прекрасна Нова Епоха на благоденствие, радост, любов и просветление. Тя описва подробно тайните на душата и това как да синхронизираме всички нива на нашата същност в едно могъщо, единно и величествено цяло. Този материал е практически ориентиран, здраво стъпил на Земята и лесен за разбиране, но също протяга ръка към звездите, като ни помага да отключим своя неограничен потенциал. Насладете се на пътешествието!

Сал Ракели е пионер в областта на човешкия потенциал повече от 35 г. В средата на 70-те години на миналия век той започва да разкрива своите психични и интуитивни способности чрез Силва Метод. По-късно създава свой собствен уникален метод за медитация, наречен „Алфа-Тета програмиране“, чиято цел е препрограмиране на подсъзнанието и отключване на вътрешния творчески потенциал.
Сал Ракели е автор на няколко книги, в т.ч. „Живот на предела“, „Земята се пробужда. Пророчества 2012 – 2030 г.“, „2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството“. Сал води семинари и практически курсове по целия свят, включително и в България, по темите за духовно изцеление, възнесение и интегриране на душата. Сал също е осъществен пианист и има няколко записа на собствена медитативна музика и водени от него медитации, издадени в България от издателство „Възнесение“

Вие сте могъщо, творческо, духовно същество, способно да твори по образ и подобие на своя Създател. Въпреки това повечето души на Земята не изпитват това в ежедневието си.

Постигането на духовно майсторство и възвръщането на истинската ни сила може да се случи само тогава, когато имаме пълно интегриране на душата. Това означава, че всички нива на нисшия аз работят съвместно за свързването си с Висшия Аз.

Тази медитация за интегриране на душата ще ви помогне да изцелите и интегрирате своите шест нисши тела – физическо, емоционално, ментално, астрално, етерно и каузално. Когато сте цялостни и завършени, ще имате „вярата да премествате планини“. Ще осъзнаете безграничната истина на своето същество.

Интегрирането на душата е изкуството на синхронизирането на всички ваши части, така че те да могат да работят заедно като Едно Същество.

Медитацията „Интегриране на душата“ е практическо приложение към книгите на Сал Ракели, издавани в България от издателство „Възнесение“.

Дискът е във формат DVD и включва оригиналната версия на английски език, изпълнена от Сал Ракели, както и българска версия с пълен дублаж.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789549291636

Издателство

Език

английски, български

Година на издаване

Брой страници

384

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Медитация „Интегриране на душата“, Сал Ракели“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.