Магическият център, Карин Брандл

10.00 лв.

Творчески Фън шуй ритуали на силата

Центърът на нашия дом е свещено място, точка, в която не само се срещат небесната и земната енергия, но и лъчът на Духа опложда Земята.

Описание

Магическият център, Карин Брандл

Творчески Фън шуй ритуали на силата

Центърът на нашия дом е свещено място, точка, в която не само се срещат небесната и земната енергия, но и лъчът на Духа опложда Земята.

Центърът на нашия дом е пъп на малкия ни житейски космос и символичен двигател на онова, което се случва в него.

Центърът на нашия дом съдържа специфична творческа мощ, която можем да умножаваме и насочваме.

С придобилото напоследък изключителна популярност понятие Фън шуй се обозначават намесите в жизненото пространство за постигане на здраве, хармония, цялостност, благосъстояние.

Магията на центъра не е банално магьосничество и който я упражнява с бдителност, ще долови, че тя отправя към подсъзнанието на живеещите под един покрив хора послание за чистота и светлина.

Магията на центъра и свързаните с нея ритуали ни помагат да намерим своето вътрешно равновесие, да останем в себе си въпреки забързаността на заобикалящия ни свят и да се обърнем към действително същественото в живота си.

Магията на центъра стимулира душата да черпи от собствената си духовна сила и да се чувства истински у дома си тук и сега, в собственото си жизнено простран ство, в собствения си център.

Карин Брандл

Дизайнерка, художничка, астроложка, автор на книгите:

  • ◊ Ама аз не мога да живея без теб! Силата на енергийните връзки и тяхното отстраняване, на български език издадена под заглавието „Освобождаване от енергийни влияния и зависимости”
  • ◊ Магическият център Творчески Фън шуй ритуали на силата
  • ◊ Уран и Нептун в огледалото на времето Духовност и ново съзнание в хороскопа
  • ◊ Таро – да се свържеш с вътрешното си знание
  • ◊ Съхраняване на вътрешната сила чрез защита на аурата  Ефективни методи за защита на собственото енергийно поле
  • ◊ Благовония и огнена магия Кратко ръководство за използване на благовонните смоли, билките и подправките
  • ◊ Очила за бюрокрацията

Картин Брандл за себе си:

„Моят афинитет към невидимото се прояви още в детството ми, а като тийнеджърка вече медитирах и се увличах от психология. По-късно се отдадох на интензивни експерименти, опитвайки се да навляза във вътрешния си свят в състояние на транс, а в средата на 80-те години изучавах таро и астрология като ключове към себепознанието. Сетне изследователският ми интерес се насочи към местата на силата и невидимата страна в човешките отношения. Много от собствените ми преживявания с тънкия свят са описани в книгите ми. В тях разказвам за някои недоловими за сетивата паранормални явления в живота. Те са вестители на една реалност на тайнствени енергийни взаимовръзки, за които и след хилядолетни търсения знаем твърде малко. Сега вече сме отворени да ги виждаме и усещаме. Въпросите „как и защо?” по отношение на магическата реалност оставаха до неотдавна без отговор. Светът зад света функционира по специфични закони. Но ние можем да го наблюдаваме и да се възползваме от енергиите му, тъй като всички, съзнавано или незсънавано, сме дълбоко свързани с него.”

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789548692403

Издателство

Език

български

Корици вид

Мека

Година на издаване

Брой страници

136

Формат

145 х 215 мм.

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Магическият център, Карин Брандл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.