Лечение с жива и мъртва вода, Максим Баринов

5.00 лв.

Жизнените и смъртоносните сили на водата е темата на книгата, която сега държите в ръце.

Ще поговорим за живата и мъртвата вода, за нейното използване при лечението на най-разнообразни заболявания – от леки битови изгаряния до профилактика на раковите тумори.

 

Описание

Лечение с жива и мъртва вода, Максим Баринов

Като автор на тази книга ще се постарая да бъда обективен. Заедно с вас ще подложим на щателен анализ един уникален метод на лечение (за който сега за съжаление повечето лекари само бегло са чували)
и ще вземем решение: наистина ли темата на нашето обсъждане заслужава внимание? Можем ли да се отнасяме сериозно към новия метод на лечение и без страх да го прилагаме на практика?
Какви резултати да очакваме от него?

И така, време е да свалим картите на масата: лекарството, за което искам да ви разкажа, от една страна е много просто, а от друга – и до днес не е изучено докрай. Ще поговорим за живата и мъртвата вода, за нейното използване при лечението на най-разнообразни заболявания – от леки битови изгаряния до профилактика на раковите тумори. Ще се запознаем и с уникалния апарат, който може да се използва в домашни условия, ще поговорим за хората, чиито съдби се оказаха свързани с този апарат… Жизнените и смъртоносните сили на водата е темата на книгата, която сега държите в ръце.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789548231510

Издателство

Език

български

Година на издаване

Корици вид

Мека

Брой страници

128

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Лечение с жива и мъртва вода, Максим Баринов“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.