Лечение с чакрите за напреднали, Синди Дейл

10.00 лв.

В тази книга Синди Дейл представя Четирите Пътя – система за холистично лечение чрез специална техника, наречена енергийно картографиране. Този нов модел ще ви помогне да активирате чакрите си с помощта на интуицията, за да се излекувате. Дейл разглежда различните аспекти на всеки Път към изцелението и предоставя техники, чрез които да откриете причините за физическите и емоционалните си проблеми.

Описание

Лечение с чакрите за напреднали, Синди Дейл

Излекувайте ума, тялото и духа си с помощта на революционната система за енергийно картографиране.

В тази книга Синди Дейл представя Четирите Пътя – система за холистично лечение чрез специална техника, наречена енергийно картографиране. Този нов модел ще ви помогне да активирате чакрите си с помощта на интуицията, за да се излекувате. Дейл разглежда различните аспекти на всеки Път към изцелението и предоставя техники, чрез които да откриете причините за физическите и емоционалните си проблеми. Мобилизирайки вътрешните си лечебни ресурси, ще откриете възможности за цялостно изцеление.

Целта на този метод е да повиши личната ви ефективност в процеса на лечението. Ако приемете идеята за Четирите Пътя, тя ще ви помогне да направите квантов скок и да вършите онези изумителни неща, които хората наричат „чудеса“.

Моделът на Четирите Пътя се състои от четири различни слоя, нива или реалности на човешкото битие. Всички те принадлежат към Голямата Реалност, а всеки от тях самостоятелно предлага еднакво ефективни начини за промяна. Хубавото при Четирите Пътя е в това, че те си влияят взаимно. Ако промените нещо на един от Пътищата, ще наблюдавате постепенни промени и на останалите три.

С помощта на техниката енергийно картографиране можете да откриете интуитивно тези Пътища и:

  • да активирате чакрите като портали
  • да изберете правилната чакра във връзка с конкретен проблем
  • да откриете житейския проблем и да изградите подходяща стратегия
  • да мобилизирате лечебните си ресурси
  • да изхвърлите проблема от своята реалност
  • да сътворите чудесата, които желаете

Синди Дейл е популярна авторка, написала „Лечение с чакрите“ и „Привличане на богатство чрез чакрите“. Тя е президент на Лайф Системс Сървисиз – корпорация, постигнала изключителни успехи в работата си с хора и организации, като им предлага интуитивни консултации по основни житейски проблеми. Синди пътува много, провежда семинари по цял свят, свързани с интуитивната енергийна система и как тя може да промени живота на хората. Живее в Минеаполис, Минесота.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789546262899

Издателство

Език

български

Корици вид

Мека

Година на издаване

Брой страници

512

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Лечение с чакрите за напреднали, Синди Дейл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.