Лечение с ангелите от Дорийн Върчу

9.00 лв.

  • Автори: Дорийн Върчу

ВАШИТЕ АНГЕЛИ ИСКАТ ДА ВИ ПОМОГНАТ ДА ИЗЛЕКУВАТЕ ЖИВОТА СИ!

Вие сте заобиколени от любящи и могъщи ангели, които искат да ви помагат във всяка област от живота ви. В книгата си „Лечение с ангелите“ д-р Дорийн Върчу описва езотерични и практически методи, които ще ви помогнат да работите с вашите ангели, за да излекувате тялото си, личния си живот, професионалната си кариера и семейните си проблеми.

Описание

Лечение с ангелите от Дорийн Върчу

ВАШИТЕ АНГЕЛИ ИСКАТ ДА ВИ ПОМОГНАТ ДА ИЗЛЕКУВАТЕ ЖИВОТА СИ!

Вие сте заобиколени от любящи и могъщи ангели, които искат да ви помагат във всяка област от живота ви. В книгата си „Лечение с ангелите“ д-р Дорийн Върчу описва езотерични и практически методи, които ще ви помогнат да работите с вашите ангели, за да излекувате тялото си, личния си живот, професионалната си кариера и семейните си проблеми.

В цитираните случаи от личната практика на д-р Върчу ще прочетете какво казват ангелите за живота след смъртта, за бъдещето на нашия свят и за личната Божествена мисия на всеки от нас. Открийте значението на ангелските числа (например 111); разберете какво влияние имат предишните ви прераждания върху проблемите в сегашния ви живот и защо ангелите понякога се въплъщават в човешка форма. Ще откриете и изумителния свят на елементалите и природните ангели и ще видите как те могат да излекуват вашите домашни животни, света и вас самите. В книгата са включени и „ангелски утвърждения“, с които да повишите самочувствието си; както и ангелски молитви, които ще ви помогнат да намерите сродна душа, ще поправят поведенчески модели, причинени от травми в детството, ще ви излекуват от скръбта по изгубени близки.

Откъс:

Въведение

Това не е вашето въображение. Ангелите са сред нас, сега повече от всякога, и не само в търговската област. Увеличаващ се брой хора, съобщават за срещи с тези небесни същества. При техните срещи, ангелите разкриват съвременни съобщения, излекуващи лекарства и животоспасяващи средства.

Защо напоследък ангелите толкова много обикалят нашето кълбо? Отчасти, поради нашите молитви за небесна помощ, и отчасти поради това че, Бог и ангелите знаят, че е време за нас сами да се излекуваме, да уредим нашият живот и нашият свят. Когато ние се движим към промяна на хилядолетието, ангелите ни помагат да излекуваме трудностите и болести, които ни пречат да живеем с нашите най-високи възможности.

Ангелите са тук за да ни учат, че Божията любов отговаря на всички въпроси и призиви. Те са тук за да ни излекуват от резултатите на страха. Ангелите са могъщи лечители, и вие може да работите със тях, за да ускорите техните усилия в лечението. Колкото повече каним ангелите в нашия живот, толкова по-лесно нашия живот отразява великолепието на небесата.

Няма ограничение на излекуващата сила на ангелите. Те могат да ни помогнат да оправим нашите взаимоотношения, въпроси засягащи кариерата, финанси, домашни проблеми, и всички други препятствия, които ни тревожат. Ние само трябва да направим няколко стъпки, за да помогнем на ангелите да ни помогнат:

  1. Молете – Законът на свободната воля казва, че ангелите не могат да се намесят в нашия живот, без нашето специално разрешение. Само по изключение, ако ние сме в животозастрашаваща ситуация, и преди да е дошло нашето време да си тръгнем. Иначе, ние трябва да молим ангелите да ни помогнат.

А как да помолим – може би се чудите? Не е необходимо церемония, за да поканите ангелите да ви помагат. Необходимо е ние само да помислим, Ангели! и те незабавно ще отговорят. Вие, като всеки друг вече имате двама или трима ангели – пазители със вас от раждане до смърт. Нищо което вие можете някога да направите, да кажете или помислите, може да направи вашите ангели да ви напуснат или да ви обичат по-малко. Тяхната любов към вас е могъща и безусловна!

Вие можете също да помолите за повече ангели да се присъединят към вас. Или помолете Бог да изпрати ангели за вас, или направо призовете ангелите. И двата начина са еднакви, тъй като ангелите винаги отговарят на Божията воля. И Бог винаги желае ангелите да ни заобикалят и утешават, винаги когато вие помолите.

  1. Предоставете проблема – Преди Бог и ангелите да могат да оправят вашата ситуация, вие трябва напълно да им я предадете. Това е нещо като да изпратите едно писмо. Вие трябва да пуснете писмото от ръката си, преди пощенската служба да може да го изпрати. Често ние точно така молим небето да ни помогне. Все още, вместо да помогнем това да стане, ние задържаме положението поради което блокираме способността на ангелите да се намесят. Ако вие наистина искате помощ, напълно предайте проблема на Бога и на ангелите!
  2. Вярвайте в Бог – Ние не трябва да дадем на Бога и ангелите текст, в който ние да изложим какви стъпки искаме те да направят за разрешаване на нашата ситуация. Вместо това вярвайте, че безкрайната мъдрост и творчество на Бога ще намери много по-мъдро решение, отколкото нашите човешки умове биха могли дори да мечтаем за това. Запомнете: Божието желание е вие да бъдете щастливи!
  3. Следвайте Божието ръководство – След като вие сте предали проблема на Бога и ангелите, те може да поискат, вие да направите някои човешки стъпки за да се разреши проблемът. Тези напътствия ще стигнат до вас чрез глас, в сън, като видение, като знание, или като интуитивно усещане.

Ако вие не сте сигурни в извора на тези послания, съобщения, помолете Бог за уверение. Бог и ангелите винаги ще ви дадат любящо и подкрепящо съобщение, така че, ако вие някога получите застрашително или вредно напътствие, не го следвайте!

Допълнителна информация

Автор

Издателство

ISBN

978-954-626-295-0

Език

български

Корици вид

Мека

Брой страници

192

Година на издаване

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Лечение с ангелите от Дорийн Върчу“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.