Кварцови Радиестезични махала – за начинаещи и напреднали

Изчерпан

 + Торбичка за бижута или кутийка за съхранение

Кварцови Радиестезични махала – за начинаещи и напреднали

Тези махала са изключително подходящи за правещите своите първи стъпки в радиестезията.

В момента този артикул не е наличен.

Описание

Кварцови Радиестезични махала – за начинаещи и напреднали

Тези махала са изключително подходящи за правещите своите първи стъпки в радиестезията.

Махалата са снабдени с допълнителни 7 топчета, които от една страна помагат за намиране на вашето индивидално радиестезично разстояние, а от друга имат благоприятно въздействие за чакрите.

Едно е ясно – радиестензията е наука, древна колкото и човечеството. Безспорен фаворит в радиестезията е махалото.

Във всички народи и цивилизации са се ползвали услугите на хора, които с помощта на специални инструменти умеят да намират питейна вода, полезни изкопаеми, нефт и други блага под и над земята. Освен за намиране на ресурси специалистите занимаващи се с радиестензия са били търсени, когато се е избирало място за дом или дворец. Златари, знахари и магове определяли, чрез тези умения от какви камъни и метали да изработват украшения и от какви – амулети и талисмани. Какви са заболяванията и причините за тях.

Всъщност е доста неуместно да се говори за радиестезията в минало време – днес в нашето отровно и стресово ежедневие тя е по-търсена от когато й да е.

На челно място сред невидимите врагове на нашето здраве са геопатогенните зони и вредните излъчвания на работното място и в дома – с напредването на практиката си ще можете да намерите тези зони у дома или офиса си.

За разлика от повечето „магически“ ритуали всеки един от нас при малко обучение и търпение може да се научи да използва махалото. Принципът се основава на естествено физическо явление, от какъвто порядък са излъчванията и вълни.

Махалата са различни по вид, форма, цел – подобно на хората повечето са уникални. Пишете ни и ние ще се консултираме с експерт по радистезия кое махало е най-подходящо за вас.

Кристалните махала и махалата от полускъпоценни често се считат за атрибут за по-напредналите, защото при работата на естесвените камъни участват много допълнителни влияния – алтернативен вариант са имено синтетичните, защото с тях лесно можете да навлезете в материята ако сте начинаещ. Едно такова махало може да бъде носено и като колие или част от гривна.

 

Характеристики на махалата:

Материали –камък – кварц;

Размери: Дължина на Шестоъгълна пирамида на махалото: от 3,5-4см;

Верижка – посребрена, около 18 см., заедно със завършващото метално топче 19 см.

Моля, имайте предвид: Махалата са направени с помощта на естествени камъни, поради което е възможно да има вариации в цвят, текстура, размер, гладкост и т.н. Изображенията са само с илюстративна цел – възможно е вашето махало да се различава от изображението.

Допълнителна информация

Камък

Розово, Опалитово, Тюркоазено, Ахатeно черно, Аметистов виолет, Ларимар – тъмно синьо, Тигрово око, Тъмно синьо искрящо, Кафяво

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кварцови Радиестезични махала – за начинаещи и напреднали“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.