Космически навигатор. Моделирайте събдата си с Астрология и Кабала, Гал Сасон

25.00 лв.

„Дванадесетте царства на светлината“ е уникална астрологична книга, свързваща представите за прекрасните съзвездия и планети с мистичните кабалистични знания. При интерпретацията на астрологичните знаци към традиционната структура космос-време се добавя и трето измерение – духовният компонент.

Описание

Космически навигатор. Моделирайте събдата си с Астрология и Кабала, Гал Сасон

Като комбинира неостаряващите прозрения на астрологията с дълбоката архетипна мъдрост на кабала, тази книга дава отговор на много въпроси: Какъв е смисълът на живота? Кога ще открия другар по душа? Какво ще се случи с мен, след като умра? Подвластен ли съм на моята астрологична съдба или мога да я променя? Как да се спогодя с моя шеф? И още, и още…

Дори в нашия неспокоен свят, изпълнен със страх от тероризъм, войни, екологична деградация, намаляващи енергийни източници и икономически кризи, подобни въпроси обсебват хората с различни житейски пътища, независимо от тяхната културна среда, възраст, пол и професия. „Космически навигатор“ ще ви води все по-навътре в астрологичните прозрения и ще ви даде възможност да се възползвате от силните оръжия на духовните традиции, за да си изясните вашата цел в живота, да си създадете обкръжение от хора, сред които искате да живеете, които ще разбирате и на които ще съчувствате.

„Космически навигатор“ се различава от останалите астрологични книги. Тя свързва представите за прекрасните съзвездия и планетите с мистичните кабалистични знания и извежда астрологичните тълкувания извън двуизмерната схема на листа хартия, надхвърля сферата на предсказанията и случайността. При интерпретацията на астрологичните карти, към традиционната структура космос-време се добавя и трето измерение – духовният компонент, наситен с енергиите на дванадесетте знака на Зодиака.

„Космически навигатор“ с лекота сърфира сред житейската синхроничност, позволява ви да овладеете космическата вселенска терминология на кабала и да усетите локалните измерения на астрологията, съсредоточена предимно в рамките на нашата слънчева система. Докато се почувствате истински космически навигатор, който умее да направлява циклите и промените на собствената си съдба.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789544744984

Издателство

Език

български

Корици вид

Мека

Година на издаване

Брой страници

429

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Космически навигатор. Моделирайте събдата си с Астрология и Кабала, Гал Сасон“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.