fbpx
Разпродажба!
Наличен

Радиестезично махало, конусно метално махало

SKU: 4000465078415

16.98 лв.

Акценти

Радиестезично махало, конусно метално махало, в сребристо, античен меден цвят или златисто

Изчистване
Quantity:
Купи

Описание

Радиестезично махало, конусно метално махало, в сребристо, античен меден цвят или златисто

Тези махала са изключително подходящи както за начинаещи, така и за напреднали.

Най-разпространеният инструмент, който се ползва в радиестезията, е радиестезичното махало. То представлява тежест със специална форма и нишка от единия край. Техниката на работа с него е приблизително следната: нишката на махалото се хваща с ръка така, че махалото да провисне свободно. Мислено се задава въпрос, който ви интересува. Ако отговорът е „да“, махалото се завърта надясно. Ако отговорът е „не“, махалото се завърта наляво. – Разбира се махалото следва ритъма на човека – ето защо има и също толкова изключения.

При преобладаващата част от хората завъртането на махалото по посока на часовниковата стрелка е отговор “да”, а обратно на часовниковата стрелка – отговор “не”. При една по-малка група хора движенията са огледални, обратни – въртене по часовниковата стрелка – “не”, обратно – “да”. Става дума за така наречените радиестезични левичари. Това съвсем не означава, че тези хора са левичари и в живота. Ако сте от тази група, не се отчайвайте. Когато знаете правилните значения на отговорите, които получавате чрез махалото от самото начало, няма да имате никакви проблеми в по-нататъшната си работа.
В някои редки случаи се срещат линейни отговори на махалото – напред-назад – “да”, наляво-надясно – “не”. В други случаи има кръгово движение за “да”, и липса на каквото и да било движение за “не”. Все пак това се забелязва веднъж на неколкостотин души, затова само споменаваме подобна възможност.

За разлика от повечето „магически“ ритуали всеки един от нас при малко обучение и търпение може да се научи да използва махалото. Принципът се основава на естествено физическо явление, от какъвто порядък са излъчванията и вълни.

Махалата са различни по вид, форма, цел – подобно на хората повечето са уникални. Пишете ни и ние ще се консултираме с експерт по радистезия кое махало е най-подходящо за вас.

Ако сте начинаещ е добре да изберете универсално махало – конусовидно, капковидно или полусферично.

С махалото може да се открие подпочвена вода, може да се постави медицинска диагноза, може да се определят нюансите в междуличностните отношения или да се направи бизнес-прогноза и т.н.

 

 

 

Допълнителна информация

Вариант

Сребристо, Златисто, Антична мед

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Радиестезично махало, конусно метално махало“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.