комплект Романтика и споделена любов, мандала

12.00 лв.

Налично

комплект Романтика и споделена любов – медальон и обеци с мандала

точния подарък за духовно извисените и търсещите истината.

Носенето на мандала като бижу може да създаде енергиен щит, предпазващ от негативни влияния. Известно е, че мандалите помагат при засилването на имунната система, намаляването на стреса. Талисманът във форма на мандала може да помогне и при депресивни състояния.

Налично

Код: 15888002 Категории: , , Етикети: , ,

Описание

комплект Романтика и споделена любов – медальон и обеци с  мандала

Красиво цветни бижута с ръчно рисувана с къна мандала.

Бижуто е точния подарък за духовно извисените и търсещите истината.
От санскрит мандала може да се преведе кръг, безкрайност и завършеност (разбира се има и квадратни, триъгълни или концентрични мандали).

Мандалите предлагат балансиращи визуални елементи, символизиращи единство, хармония и намиране на Аз. Те символизират хармонията, единството, цялото и лечебните процеси в природата. Всяка една мандала е уникална сама по себе си. Повечето от нас интуитивно знаят коя мандала е тяхната. Целта на мандалата е да служи като инструмент за нашето духовно пътуване – тези изящни фигури и цветове символизират космическия и психическия ред. Чрез мандала се осъзнават причината за изборите, които правим в живота си, потребностите и очакванията ни.

Носенето на мандала като бижу може да създаде енергиен щит, предпазващ от негативни влияния. Известно е, че мандалите помагат при засилването на имунната система, намаляването на стреса. Талисманът във форма на мандала може да помогне и при депресивни състояния.

Дизайнът, цветовете, начина на изработка трябва да са привлекателни за вас. Когато избирате една мандала обърнете внимание на своите мисли, чувства, намерения. „Правилната“ мандала е тази, която можете да гледате често и дълго. Избраната от вас мандала ще ви помогне да успокоите ума си, да станете по-философски, по-духовни и по-осъзнати. Наблюдаването на мандала може да изведе на яве спотаени емоции, мисли, страхове, радости, стремежи.

Накратко, мандала може да се разглежда като инструмент за медитация и мост между творческото и рационалното полукълбо на нашия ум. Балансирането им ще ви помогне да използвате двете полукълба много по-добре.

Всеизвестно е, че съзерцаването или рисуването на мандали е една чудесна форма на медитация, която ще ви помогне да достигнете до знания, които са във вас, но все още не осъзнавате.
Преди медитация, мнозина от нас съзнателно или не задават някакво намерение. По същия начин, когато избирате мандала е добре да осъзнаете вашето намерение. Намерението може да бъде свързано с намиране на решение на проблем, очакване от бъдещето, ново начинание, намиране на сродна душа, нужни средства, здравословен проблем и т.н.

Описание на продукта:

  • Колие: диаметър на основата: 28 мм, диаметър на мандалата 25 мм, верижка 51 +6 см.
  • Гривна:  регулируем, макс. дължина 16 +5 см., размер мандала 23мм.
  • Обеци: Дължина на куката: 28 мм, диаметър на основата: 18 мм, диаметър на мандалата: 16 мм
  • Алумини, цинк и стъкло – антиалергично (при никелов дерматит)
  • Цвят: розово, синьо и др.

За Цвят: всички продукти са заснети на естествена светлина, но тъй като дисплеят не показва реалният цвят са възможни разлики – например цветовете от снимката може да са малко по-различни в нюанса.

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „комплект Романтика и споделена любов, мандала“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.