Кой съм бил в предишния си живот? Положителни ефекти от духовната регресия, Урсула Демармелс

14.00 лв.

Изумителни пътешествия в света на миналите животи!

Методът на духовната регресия позволява да си припомним наши предишни животи. Той е създаден от световноизвестния хипнотерапевт Майкъл Нютън („Пътят на душите”).

Описание

Кой съм бил в предишния си живот? Положителни ефекти от духовната регресия, Урсула Демармелс

Изумителни пътешествия в света на миналите животи!

Методът на духовната регресия позволява да си припомним наши предишни животи. Той е създаден от световноизвестния хипнотерапевт Майкъл Нютън („Пътят на душите”). Неговата най-известна ученичка и бележита специалистка Урсула Демармелс тук разказва от първа ръка за клиничните случаи при работата си с хора и илюстрира духовната страна на този вид практика, както и положителните ефекти от нея.
Всеки би се възползвал от тази книга.

„Страхът от смъртта обременява – съвсем явно или невидимо – почти всеки човек. Това кара животът ни да изглежда ограничен и ни внушава чувство на раздяла и безнадеждност. Връщането към предишен живот е много полезна възможност да се освободим от тази заблуда! В духовната регресия преживяваме, че някога вече сме били на Земята, че вече имаме опитност за смъртта и това реално не е краят на нашето съществуване. Когато човек го открие за себе си, съвсем естествено би пожелал да задълбочи познанията си в тази посока.”

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789549033960

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

180

Формат

143 х 210 мм.

Корици вид

Мека

Вид